Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaga Bitcoinu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaga Bitcoinu

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaga Bitcoinu

Ne dolgo nazaj, sem objavil članek, ki opisuje Darkcoin, in odšel v nekaj podrobnosti o tem, da je DarkSend sistem. Od takrat sem spoznal, kako resnično revolucionarno bi ta program lahko. Glede na to je zelo narave, lahko Darkcoin povečanje ni sam le, ampak Bitcoinas dobro. Vendar pa prvi stvari prvi.

Je Darkcoin Anonymous? In kaj je Darksend? Rekapitulacija kako Darkcoin Works

DarkSend funkcij na način, ki je zelo podoben mešalniku, ki je ideja, ki je bila približno za kar nekaj časa, vendar z nekaj specifikacijami, ki povečujejo učinkovitost. To je šel skozi več sprememb in posodobitev, vendar zadnje javnost, kandidat za javnost 2 (RC2), se bliža popolno anonimnost.

Ko uporabnik, recimo mu Tim, pošlje darkcoins skozi DarkSend na drugega uporabnika, recimo ji Sandy, mora poslati 10 darkcoins, tudi če je ta znesek večji od tistega, kar bi rad, da jo plača. DarkSend potem postavlja svoje kovance v bazenu, in prekine do dve dodatni uporabniki sproži transakcije. Ti novi uporabniki bodo dodali svoje 10 darkcoins v bazen, in DarkSend mešanice za 30 kovancev v naključni izbor. Če predpostavimo, da je Tim hotel poslati Sandy 8 darkcoins, nato pa na tej točki 8 darkcoins bi se deponira v Sandy denarnice, ampak ti 8 kovanci bi bila mešanica kovancev iz vseh 3 uporabnikov, ki so se začele transakcije. Tim je preostala 2 kovanci so bili dani v Random Pool naslov (RPA), ki je nastal v času transakcije. To RPA ni vezan na vsakega uporabnika, s čimer je mogoče povezati z določenim uporabnikom, ampak Tim dostop do nje.

Ta proces se dogaja pri drugih 2 uporabnikov, ki so poslale 10 darkcoins skozi DarkSend kot tudi, da je konec, je nemogoče določiti, katera transakcija je bila povezana z določenim uporabnikom. Za zunanjega opazovalca, 3 uporabniki dajo 30 darkcoins v in 3 - 6 naslove prejeli kovance ven (3, če vsak uporabnik naj bi poslali polno 10 darkcoins, do 6, če vsak uporabnik naj bi poslali manj kot 10 darkcoins).

Torej, kako pa to vpliva na Bitcoin? Je Darkcoin dobra naložba?

No, to pa neposredno ne. Medtem ko so razvijalci, ki delajo na podobnih sistemih, ki lahko delajo z Bitcoin, kompleksnost doseganje resnične anonimnost s to metodo zahteva velika vlaganja v razvoj programske opreme za ravnanje z njimi. Razen jedra Bitcoin razvijalci odločili vključiti to vrsto sistema neposredno v to, potem je malo verjetno, da se ujemajo Darkcoin.

Kljub temu, da je točka. To je ravno razlog, da se bo Darkcoin rastejo, in tudi razlog, da bo koristno za Bitcoin. Zahvaljujoč sposobnosti anonimnost dodeli DarkSend je, da je velika verjetnost, da se bo Darkcoin sprejet s strani posameznikov, ki so preveč ukvarjajo z prikrivanje svoje identitete. Čeprav obstaja veliko legitimni razlogi, da to storijo, obstaja tudi veliko "temne" Razlogi za. Bitcoin je utrpela v času, ker je ugled za to, da pod "anonimna valuta" (da ne) uporablja za spletne črnih trgih.

Glede na dejstvo, da je Bitcoin ni anonimna, zato je tveganje za posameznike dostop do teh trgov, se zdi verjetno, da bodo nekateri začeli sprejme Darkcoin namesto. To bi lahko skok-začetek rasti Darkcoin je, močno povečuje pa se obseg trgovanja, medtem ko dvig ugleda in legitimnosti, od Bitcoin ob istem času.

Je ločitev med Darkcoin je Anonymous narave in Bitcoin je preglednost mešati z Psudonymity potrebno?

Očitno je to, z dovolj dela, je lahko integriran sistem, brez potrebe po več valutah. Vendar pa mislim, da bi bilo škodljivo. Ena od največjih prodajnih mestih Bitcoin je javna knjiga, ki se lahko enostavno analizirati. DarkSend je briljantno idejo, in Darkcoin bo naredil zelo dobro s takimi usposobljenih razvijalcev za njim, vendar valute ostati ločeni.

Bitcoin se bori za mainstream sprejem, pricestabilization in preglednosti. Regulatorji, vlade, banke in javnost so vsi sije v ospredje na njej. Vsak poskus za povečanje Bitcoin anonimnost bi bilo strelivo, za to je nasprotnikom. S trenutno ločitev, lahko Bitcoin ostati v svetlobi, in Darkcoin lahko ostanejo skrite, in uspevajo, v temi.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kaj je zdravilo Ripple? Pogled Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Fluttercoin: nova ideja po alternativi za Bitcoin

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Post Altcoin

6 Koraki za oceno, ali je alternativna kriptocurrency vredna naložbe

Post Altcoin

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

Post Altcoin

Bitcoin kot dolgoročna naložba

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins

Post Altcoin

Vodnik: 4 Nasty programi, ki bodo ugrabili datoteke za Bitcoins

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Kako ustvariti Bitcoins iz domačega računalnika