Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

To je pogosto trdil, da Bitcoinis anonimni, ampak vsakdo, ki razume sistem ve, da to ni res. Medtem ko lahko Bitcoin je Pseudoniman če zelo previdno, dosegli celo to stopnjo anonimnosti je težko. Darkcoinwas ustvaril zagotoviti možnost, da se doseže pravi anonimnosti z digitalno valuto, in uvaja številne nove funkcije, ki jo ločijo od ostalih.

Kako je Darkcoin Rudarstvo Unique?

Najprej Darkcoin temelji na dokaz-of-dela (POW), kot Bitcoin, vendar z eno veliko inovacij. Namesto SHA-256like Bitcoin ali Scryptlike Litecoin, Darkcoin uporablja 11 krogov različnimi funkcijami razprševanja. Zaradi številnih različnih funkcij v svoj 'miningalgorithm, je izvedljivost ASIC bistveno zmanjša. V bistvu, lahko razvijalci dodate tudi dodatne razpršitev funkcij, če se ustvari ASIC, ki bi takoj da stroj zastarela. Čeprav Asics ni nujno slabo, za valuto, kot Darkcoin je bolje pustiti rudarstvo razširjena.

Drugič, Darkcoin je ob edinstveno stališče o difficultyand blok nagrado. Težava v Darkcoin je ponovno usmerjena vsak blok uporablja nov algoritem, razvit izključno za Darkcoin, znan kot Dark Gravity Wave. Blok nagrada ne prilagodi strogo številko bloka, saj je večina digitalnih valut, temveč se z uporabo formule: 2222222 / (((Težave + 2600) / 9) ^ 2).

Kaj naredi Darkcoin Več Anonymous Than Bitcoin?

Anonimnost valute temelji na funkcionalnosti programa z imenom Darksend, ki rešuje vprašanja z Bitcoin, v katerem bi se lahko uporabniki na gosenicah, ki temelji na gledanje vhodno izhodne transakcij. Z Bitcoin, če uporabnik kupi izdelek ali storitev za 0.1205693 BTC (ali katero koli drugo poljubno število), nato pa, da je transakcija je v bistvu povezana denarnico jih je poslala BTC s, in vse druge denarnice, ki se lahko brez težav, povezanih, s transakcijami, da da je ena oseba. Če uporabnik uporablja samo Bitcoin, ki so solo izkopati, in nikoli ne meša sredstev med denarnice, je zelo težko ohraniti vsako stopnjo prave anonimnosti, potem ko jih je transakcija povezuje z znanim nakup.

Vendar pa je rešitev, ki jo Darksend bistvu izvajala mešalniku v Darkcoin. Mešalniku meša uporabniki kovancev, da bi prikrili svoj vir, in Darksend to počne na iznajdljiv način. Če Uporabnik 1 100 darkcoins, in želi plačati Uporabnik 2 20 darkcoins od tega, potem ko Uporabnik 1 pošlje svoje 20 darkcoins, Darksend dejansko je vse 100 od hisher kovancev, in ima 100 kovancev iz različnih drugih uporabnikov naenkrat in jih meša vse skupaj. Nato se ti 300 kovancev razdeljena v koščkih različnih zneskov, ki se dajejo v številnih denarnicah. Nekatere od teh denarnic so sveže, prazne denarnice, ki so povezani nazaj na račun Uporabnik 1 je, drugi so povezani z drugimi uporabniki, ki vhodni 100 darkcoins in 20 gredo v Uporabnik 2 denarnice. Zaradi tega mešanja, in avtomatsko generacijo novih denarnico naslovov, ki so dostopni na Uporabnik 1, je nemogoče ugotoviti, koliko darkcoin Uporabnik 1 je dejansko porabi, ali so kovanci heshe ima trenutno v lasti.

Kje bo Darkcoin gremo od tu?

Darkcoin je zelo edinstvena valuta in ima potencial, da postane anonimna valuta, da mnogi želeli Bitcoin biti. Malo verjetno je, da bi dosegli raven uspeha Bitcoin je dosegel, vsaj v bližnji prihodnosti, saj bo Darkcoin narava, da je nesprejemljivo, da se številne vlade, potrošnikov ali podjetij. Vendar pa obstaja velika skupnost uporabnikov, ki bi lahko imeli koristi od tega sistema, in ki mu daje možnost, da se razvije v zelo pomemben, zelo dragocen kos sveta digitalne valute.

Sorodne novice


Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

Fluttercoin: nova ideja po alternativi za Bitcoin

Post Altcoin

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Potcoin je kje je! Uvod v potcoin

Post Altcoin

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti

Post Altcoin

Kako si lahko brezplačno prenesete Bitcoins: 18 spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Celoten vodič za uporabo Bitcoin anonimno po spletu

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins