Dark Wallet Alpha 7 izpust | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dark Wallet Alpha 7 izpust

Dark Wallet Alpha 7 izpust

Z naraščajočo vdorom vladnih agencij in nevarnosti hekerji tretjih oseb, je anonimnost v ospredju v digitalni dobi. Dark Walletallows za skoraj popolne anonimnosti za Bitcoin transakcije, ki utira pot tako za nezakonite namene, kot so spletne črnih trgih ali pri prenosu sredstev pravne namene, kot so varovanje zasebnosti. Z odstranitvijo združenje vsak posameznik s svojimi bitcoins, so plačila uporabnikov združeni v neizsledljive Kup. Ta posodobitev, in prejšnji javnost, Alpha 6, prinese vmesnik prevode, nova BIP44 skladen Obesek strukturo, nadgrajeno BitcoinJS, odpravljenih hroščev, izboljšave mixer, zasebni ključ izvoznik, in računala, velikost transakcije.

Izboljšave funkcij Dark Denarnico

Uporabniški vmesnik je izjemno izboljšala, da postane tako bolj prijazen in bolj vabljiva. Številne napake so izginile. Obnašanje denarnici je polirano, skupaj s krepitvijo mešalnik, ki se uporablja za CoinJoinoperation.

Mešalnik je bil prej manjka preglede, ki proračunske napake, in včasih ni, medtem ko pošiljanje sredstev. Te težave so bile odpravljene. Struktura Dark Denarnica je spremenila za prilagoditev na različnih jezikov, skupaj z manjšimi spremembami v preddverju. Nadgradnja na sedmi alfa spremeni naslove, pridobljene iz backup semena, medtem ko je pozivanje za geslo denarnico. Starejši prikrite naslovi ne bodo skenirane in master naslovi niso podprti, vendar vse stare naslove, so še vedno podpira, čeprav poguma.

Temno denarnica alfa 6 in 7 Popravljene napake

So bile potrebne Popravki napak, kot je Alpha 5 ločiti zaradi velike notranje ponovno faktoring. Mešalnik, multisignature denarnice, in samo za branje žepi so bile vse zakrpane. V petem alfa, prišlo napako, kjer so uporabniki, ki so poslani sredstev za naslov je včasih bilo, da bi se sredstva obravnavati v celoti žep, vendar niso bili poslani. Sredstva so hkrati nonredeemable.

Sedaj lahko uporabniki s to napako je prizadela šel za seme skeniranje in popraviti to vprašanje. Mešalnik je močno utrjene, tako da pošiljanje bo veliko bolj gladko. Proračuni je dodal, da je gost mešalnik prispeva sredstva, porabljena za plačilo provizije na proračun. Medsebojni vhodi so zdaj sklad preverja. Funkcija objaviti zdaj čaka več odgovorov, in ni v neplačilu, da po nepravilnega mešanja kovancev. Sidebar denarnica je bil preoblikovan za odzivnost in estetiko.

Nova Bitcoin Anonimnost Lastnosti Uveden

Dark Denarnico je struktura spremenila, da Bip44

Struktura denarnica je bila spremenjena v Bip44, ki je standard, ki zagotavlja vnos semena v različne denarnice vrniti enak nabor naslovov. Prav tako bodo naslovi, ustvarjeni za žepe dati v drugačnem vrstnem redu, tako da so združljivi z drugimi denarnice. To je bilo storjeno, da se doseže sprememba naslova, brez veliko težav za uporabnike, vendar pušča stare naslove še vedno usable.It priporoča, da se selijo sredstva novejših naslovov, tako da je mogoče ustvariti nove tipke, in negotovosti starejših različicah odpraviti, ampak da je po presoji posameznih uporabnikov v tem času.

Trdnejši Dark Denarnica Scanner

Da bi to omogočili, je skener izboljšal za skeniranje za stare in nove naslove, vendar je pričakovati, da se odstranijo v kasnejših različicah Dark Denarnice, kar migracije sredstev za prednostno nalogo. Denarnica bo samodejno odstrani stare naslove brez zgodovine ali sredstev.

BitID Ključne spremembe

Tipke, ki se uporabljajo za BitID so se spremenile. Stari ključi so shranjeni v denarnici, ki pa niso uporabni, saj je uporaba BitID minimalen. Prijava v spletne strani s starimi ključi je negotov v tem trenutku. Stealth naslovi za žepe se je spremenila, zato, stare prikrite naslovi ne bo pobral skener. Stikov je treba posodobiti, in sredstva, poslani starih prikrite naslove bo le nadomestljiva z različicami DarkWallet zunaj Alpha 5. Master naslovov več ne podpira sploh.

Dark Denarnica preklopljen na novo različico BitcoinJS

Dark Denarnica je bil nadgrajen uporabljati novo različico BitcoinJS, čisto Javascript knjižnice, ki se uporablja v več kot 1,5 milijona denarnice. So imeli denarnice v prilagoditi številne spremembe, vendar za posledico bolj stabilen sistem. Vendar pa lahko opazi napake v najnovejši dopolnitvi zaradi takšne obnove, zato uporabnikom svetujemo, da gledajo za vse izdaje.

Dark Denarnica transakcij kalkulator

Kalkulator je bil dodan v velikosti posla in priporočenih pristojbin. Služi kot kazalec, koliko pristojbin je treba plačati za vsako zakrite transakcijo, vendar ni bil dodan kot sestavni del splošnega uporabniškega vmesnika, in ne bo, dokler se ne opravi nadaljnje testiranje.

Bitcoin Private Key Exporter

Novo orodje je bil dodan, zasebni ključ izvoznika. Podpira izvoz koli zasebni ključ. So izvažajo v a.wif formatu, tako da jih je mogoče uporabiti v druge Bitcoin denarnice, kar bo omogočilo uporabnikom, da enostavno preklopite sredstev iz Dark Denarnice standardni denarnice, brez potrebe, da ga pošljejo po Denarnico sistema Dark.

Dark Denarnica zdaj na voljo v španščini, z več jeziki Coming

Dark Denarnica je bila uspešno prevedena v španščino, z drugih jezikih odprti za uporabnika prevod ali zahtevo. Kot razvoj gre naprej, bo projekt razširiti, da zagotovi kritje za večje in večje skupine jezikov, tako dolgo, kot je velika dovolj povpraševanja za prevode.

Dark Denarnica Še vedno ima nekaj ostalih vprašanj

Nekaj ​​težave še vedno prisotne, kot je vmesnik ne posodablja brez osvežitev, ko so dopolnjene nekatere transakcije, testnet zapletov v smislu posodabljanja denarnice hitro, neuspeh za vrnitev sredstev po neuspelem oddaje, in vprašanja, s kromom. Vendar pa so te težave so obravnavane, in bodo verjetno popravljene v bližnji prihodnosti.

Sprostitev lahko prenesete tukaj: https://github.com/darkwallet/darkwallet/releases/tag/0.7.0

Z video vodnikom, ki ga je Kristov Atlas, tukaj:

2. Del tega priročnika še ni na voljo, vendar pa se bo sprostila, ko so nekaj specifičnih napake popraviti.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

10 Koristna orodja, da ostanejo povezani z Bitcoinovim trgom

Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta

Post Altcoin

6 Bitcoin trgovanja vaje vredno branja

Post Altcoin

Kako kupiti EOS v 3 preprostih korakih - začetni vodnik