Cryptocurrency bitka Zelenih | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Cryptocurrency bitka Zelenih

Cryptocurrency bitka Zelenih

Iz neznanega neupravičenega razloga je konoplja še vedno velja, da je kontroverzna tema, kljub dejstvu, da so Cheech in Chong precej splošno priznano kot tako smešno in neškodljiv. Kljub temu, zaradi zveznih predpisov na tem področju bank zavrne poslujejo z marihuane mestih, ne glede na to, ali so v popolnem skladu z zakonodajo o državni MMJ. Še huje, tudi v državi Washington in Kolorado, kjer je bila marihuana legaliziran za odrasle rekreacijsko uporabo, dispanzerja lastniki še vedno ne more uporabiti banke, ki jih povzročajo, ravnati zelo velike vsote denarja. Nadalje, ker so ambulante ne smejo imeti strelnega orožja v prostorih, so kot nalašč cilji za storilce kaznivih dejanj.

Zdaj nekateri ljudje to vidijo kot problem, drugi ljudje videli kot priložnost. To je razlog, zakaj imamo tri konkurenčne cryptocurrencies iščejo servisirati brstenja (no pun namenjena) trg za pravno konoplje. Seveda, ko sem rekel, "konkurenčna", kaj sem v resnici pomeni, da imamo tri od njih v obstoj; Potcoin, Dopecoin in Cannacoin. Danes bom vam lowdown na vsako uro in svojo presojo na njihove možnosti za preživetje na zelo konkurenčnem trgu šifrirnega.

Cannacoin

Napovedana je februarja letos Cannacoin menice se kot prihodnost industrije konoplje. Deluje na principu redkosti, so se razvijalci odločili, da se omeji število 13,1 milijona kovancev, celo manj kot šifrirnega titan Bitcoin. Ker je prvenec v aprilu 2014 se je tržna kapitalizacija cannacoin naraščali od približno $ 9000 do $ 20.000. Na žalost jih lahko kupijo le od ene menjave, Swisscex, in jih ni mogoče porabiti kjerkoli, zaradi česar je njihov tržni vrednosti of.017480 (od 12:02 5/27/2014) malo osumljenca tega pisatelja.

Kot je za njihovo prisotnost socialnih medijev, njihova subreddit ima 112 članov skupaj in njihova Twitter račun ima 321 privržencev, komaj poveljujoči prisotnost. Če nameravajo živeti do svojih ambicij, pa je jasno, da bodo morali Ratchet svojo igro dejansko kandidat.

Dopecoin

Marketing se kot premiera cryptocurrency za droge na splošno, je Dopecoin začela januarja 2014. Uporaba Scrypt / POW in Kimoto je Gravity No, (predvidoma zakrpati različico, čeprav je njihova stran ne pravijo tako) in skupno distribucijo 500 milijonov kovancev je največji od treh kovancev, vendar pa ima tudi najmanjšo zgornjo mejo tržne samo $ 17.000 dol iz vseh časov visoke (resno, ne bom, da postanejo te besedne igre namenoma) za $ 149,000 19. Aprila.

Ena stvar, o svojem mestu, da sem našel zelo zanimivo je bilo njihovo "Hall of Fame", ki ima roster 10 imen. V času, ko to pišemo, le 5 rež so zasedena, in 2 od njih se zdi, da jih bo imela ljudi, ki so prispevali... Dopecoins? Razumem človeka, ki je prispevala eno Bitcoin in osebo, ki je podaril nekaj Doge, vendar dopecoin sodelavci je headscratcher z mano.

Oni imajo precej madež, strokovno spletno stran, vendar je njihova subreddit ima samo 164 članov, vključno s sebe. Nimam nobenega interesa pri uporabi Dopecoin za nakup prepovedanih predmetov, sem želel kupiti nekaj kot naložbo, medtem ko je bila cena nizka. V ta namen sem objavil ponudbo na njihovo subreddit, vendar do danes še niso prejeli en sam odgovor po 29 dneh. V primerjavi z drugima dvema kovancev, vendar pa ta je vrtinec družabnih medijev z neverjetnih 7,805 Twitter privržencev.

Z razpadom cen in pomanjkanja odziva skupnosti, ne verjamem, da Dopecoin se bo okoli dolgo, razen če lahko uspe prepričati enega od bazarjev Darknet drog, da jih sprejme kot uradno valuto, poteza, ki komaj zdi verjetno posledica različnih dejavnikov, predvsem nesorazmerno veliko število kovancev, ki bodo proizvedeni.

Potcoin

(Polna razkritje: Jaz trenutno imajo majhno število potcoins in so naredili nekaj objave na svojem subreddit)

Prva-kanabis temo kripto, Potcoin, je trenutno svetovni prvak. Delo z-stoner prijazen številčno temo bo prišlo do neverjetnih 420 milijonov ustvaril, s 420 na blok in blok nagrade prepolovitev vsak, uganili ste, 4.2 let. Objavljeno v januarju 2014 je imela burne nihanja cen, ki so značilne za cryptocurrencies. V času tržnega kapice tega pisanja Potcoin je največji s skoraj 400.000 $ vložili v to.

Glede na njihovi spletni strani, je trenutno sedem trgovci, ki sprejemajo to Crypto kot zakonito plačilno sredstvo, jasno daje Potcoin prednost na konkurenco. In novica o njihovi subreddit pravi, da je, za razliko od drugih konoplje-cryptos, je to en delovni bankomatov, ki se trenutno nahajajo v reki Rock Wellness Center, Denver, Colorado, ki temelji vtičnico konoplje z dveh lokacijah.

Potcoin subreddit ima tudi skoraj 1.700 naročnikov, ki ga je dala daleč pred drugimi. Zdaj, v primerjavi z Dogecoin (87.000) ali Reddcoin (21.000), 1.700 pa se zdi, kot majhno število, ampak spet, moramo primerjati jabolk za jabolka tukaj. Dokaj aktivna na Twitterju, Potcoin ima tudi 2.395 privržencev.

V končni fazi se zdi precej jasno, da zapore nenadnim spremembam v šifrirnega krajine, bo Potcoin ostala dominantna sila v tekmi za zastopanje konopljo v šifrirnega skupnosti.

Sorodne novice


Post Altcoin

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

4 preprosti koraki za sprejem Bitcoin v vaše podjetje

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 izpust

Post Altcoin

Kako ustvariti Bitcoins iz domačega računalnika

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco