Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Teden ali dva nazaj, smo announcedmultiple funkcije, ki bodo prišli na Coin Brief v bližnji prihodnosti, ali pa so bili nedavno izvedeni. Mnogi od tistih, ki so še vedno v razvoju, saj se trudimo, Kinks iz pred javno objavo, vendar mnogi od vas ste verjetno opazili naš posodobljen logotip in nekaj barvnih sprememb na Coin Brief. Še naprej bomo Lemiti z barvami, dokler ne dobimo natanko videz želimo, in druga področja spletnega mesta bo še naprej razvijala, vendar upamo, da naši uporabniki uživajo našo novo podobo.

Poleg tega pa imamo dve novi poglavji na našem jedilniku.

Prvi je "Pogovori", ki vsebujejo naše pretekle pogovore, kot tudi vse prihodnje razgovore smo sproščajo. V naslednjih nekaj dneh, se veselim, da vidim precej zanimiv intervju, po našem mnenju, z CEO enega izmed glavnih akterjev v rudarski industriji.

Drugi je "Coin strani", ki vas bo popeljal na osnovni seznam vseh naših trenutno na voljo kovance strani. Naši kovancev Strani zagotovi, če je na voljo seznam vseh člankov, povezanih s posebno digitalno valuto, socialnih medijev karte, cena grafikon, rudarsko težave grafikon, za "Kaj je" stran, in kalkulator rudarstvo za ta poseben kovanec. Prej tega ni bilo takoj jasno, kako priti do vsakega od teh strani, niti katerih valute smo trenutno spremljanje.

Dva hitra ugotavlja, da je znana težava z 42coin in Octocoin. Ti dve valute imajo kodo, kovanec, ki je samo številke (42 in 888 oz), in da se zdi, da povzroča težavo. To bo popravljena zelo kmalu. Drugič, če greste na Coin stran in je edini izdelek, ki je pokazala, je ta članek, vas prosimo, da napišete članek, da predloži na Coin Brief. Če želimo vaš članek, ga bomo uporabili, in mi smo vedno iskali nove, kakovostne pisateljev, da se pridružijo našo ekipo. Če ste članek predložiti, ali bi samo radi, da nam pošljete povratne informacije, postavljajo vprašanja, ali poudarjajo napako, vas prosimo, da nam pošljete e-mail na [email protected]

Naši drugi posodobitve se sprosti takoj, ko so na voljo, in se veselimo, da zagotavlja nenehno rastoči seznam funkcij in analitična orodja za naše uporabnike. Cenimo podporo, ki smo jih doslej prikazano, in upam, da bomo lahko še naprej izpolnjuje ali presega vaša pričakovanja.

Hvala vsem!

-V Coin Kratek Team

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Post Altcoin

Potcoin je kje je! Uvod v potcoin

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Post Altcoin

16 odličnih in uporabnih Bitcoin kalkulatorjev

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)