Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015

Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015

Kovanec Kratek je bil tiho v zadnjem času, saj so prazniki, zaseden seznamih, in druge stvari, ki so ohranili mnogi od nas zaposlen. Vendar pa, kot smo korak naprej v letu 2015, pričakujejo vrnitev k večji volumen vsebine. V tem trenutku imamo nekaj poglobljenega so članki delali, da so se kar nekaj časa za dokončanje, vključno z analizo Paycoin, nedavnih dogodkov v GND rudarjev, in pojasnilo o naših GND oglasov (obstaja razlog, da so še vedno tam). Plus, obstaja nekaj manjših člankov o back-jev, ki se bodo zaključili po so bolj podrobni članki popolna.

Vendar pa to ni bistvo te posodobitve. Radi bi, da bi nekaj napovedi, in še nekaj zahtev za naše uporabnike, če je kdo pripravljen pomagati.

Avtor Pozicije voljo

Večina naših avtorjev pisanjem za Coin Brief na strani, hkrati pa ohranja polni delovni čas ali obiskuje šolo. Na žalost, zaradi tega, nekaj naših zadnjih avtorjev ni več časa za pisanje, ali lahko le čas za pisanje v redkih primerih. Medtem ko Coin Kratek je vedno odprt za prijave za avtorskih pozicij, to Nedavna upočasnitev pomeni, da smo v potrebujejo nekaj ljudi, ki bi zapolnili nekaj posebne vloge.

  • Najprej moramo avtor z bogatimi izkušnjami rudarstvo Bitcoinand altcoins, ki ima tudi močno razumevanje tehničnih vidikov tehnologije temelji blockchain. Izkušnje z resno cryptocurrency dan trgovanja, ali vodenje / upravljanje rudarski bazen, je tudi plus, vendar ni potrebno sploh.
  • Drugič, potrebujemo avtorja, da lahko pametno pisati o prihajajočih podjetja, valute, sistemi, itd, ki niso dobro znane v trenutku. Če ste tip osebe, ki stalno išče informacije o najnovejših, najbolj ambicioznih projektov, nato pa bi radi, da vas imamo.
  • Nenazadnje moramo avtor s sposobnostjo, da hitro napisati kratke, informativne članke o najnovejših novicah, kot se to zgodi. Če pisanje je enostaven za vas, že imate sisteme nastavitev, da takoj pošljejo vse v zvezi z cryptocurrency novice za vas, in imajo prilagodljiv urnik, nam pošljite sporočilo.

Raje avtorjev, ki govorijo angleščino kot svoj primarni jezik, vendar menijo, izjemne posameznike, ki so se učili angleščino kot drugi (ali pozneje) jeziku. V vsakem primeru je potrebno za avtor, da imajo močan razumevanje slovnice in napet, kot tudi možnost, da izberejo ustrezne besede. Če ste fit to merilo, in bi radi, da se uporabljajo za eno od treh potrebnimi vložki, ali pa mislite, da bo močan dodatek k ekipi kovanec kratek, nam pišite na [email protected].

New Coin Kratek Spletna prihaja

To je dejal, smo manjka UI / UX oblikovalec. Naš glavni spletni razvijalec zmorem sam, če je potrebno, in je bilo to doslej. Kljub temu, bi prihranili veliko časa, in bi bilo zelo koristno, da imajo malo pomoči z vidika oblikovanja. Veliko dela je popolna, in nova spletna stran že izgleda zelo lepo, vendar želimo, da bi bilo tako blizu izpopolniti, kot smo lahko.

Če ste izkušen oblikovalec, in zanima pomagajo ustvariti odlično izkušnjo za uporabnike kovanec kratek, prosimo, pošljite kopijo svoj življenjepis in / ali vzorcev preteklega dela na [email protected].

Pomagajte nam izboljšati sedanjo in prihodnjo spletno stran

Medtem ko je nova spletna stran je v izdelavi, bi še vedno želeli izboljšati obstoječe spletne strani. Če ste pripravljeni pomagati pri tem, obiščite to Google Formand nam povejte, kaj mislite. Nobena od vprašanj, ki zahtevajo, da sprejmete kot malo ali toliko, kot bi želeli.

Naša Coin predstavnik programa bo Spreminjanje in širi

Nekaj ​​časa nazaj smo začeli ourCoin predstavnika programas poskusu. Ta program omogoča posameznikom, ki so vključeni v katero od skupnosti digitalnih valut uporablja, da je predstavnik njihove skupnosti. Biti predstavnik dovoljena posameznik pisati članke o kovancev Brief, in jih predloži za objavo. Nekateri skupnostih poslala več predstavnikov, nekateri pošljejo eno, veliko sent nič, ampak program je bil skupni uspeh. Medtem ko smo aktivno oglaševanje, smo imeli zelo malo udeležbe od posameznikov, ki so se prijavili.

Smo v procesu prenova tega programa, poenostavitev postopka prijave in ga razširi. Kmalu bomo predstavil svoj novi program, ki bo omogočil vsakomur, da se uporabljajo za pisanje na Coin Brief, vendar v različnih položajih. Trenutno je načrt za ustvarjanje predstavnikov industrije, predstavniki podjetij, predstavniki kovancev in "nepovezani posameznih" pozicije (naslovov se lahko spremenijo). Vse te pozicije bodo imeli različna merila / pravila za uporabo in pisanje za vsako skupino.

Mi bomo popravi tudi en pregled od prvotnega reprezentativnega programa, ki je bil pomanjkanje jasnih oznak. Članki predstavniki v novi program napisan bodo jasno opredeljene kot take, da bi se izognili zmedeno / zavajajoče naše druge uporabnike.

Sorodne novice


Post Altcoin

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

6 najboljših Bitcoin mining software

Post Altcoin

Darkcoin je bil dodan na trge Darknet Drug

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Post Altcoin

Multi-vPoW: rešitev Myriadcoin za združevanje rudarjenja

Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov