99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

V zadnjem času smo tukaj na 99Bitcoins začela conteston Twitterto pomaga določiti naš slogan. Zmagovalec je za sprejem 250.000 Reddcoin, in smo zmanjšal prispevke do 6 finalistov.

Zdaj potrebujemo vašo pomoč! Kot je Coin Kratek razvijajo za skupnost, se zdi primerno, da skupnost, da to izbiro. Da bi to olajšali, smo pripravili anketo o Bitcointalk forumih so raziskavo o SurveyMonkey in bi zelo cenim vaše mnenje! Prosimo, da odgovorite in glasujejo, če imate čas.

Če to gre dobro, se bomo verjetno množično prihodnje dogajanje v našem sistemu, tako da lahko naši uporabniki ugotovili, kaj bi bilo orodje ali lastnosti najbolj uporabna za njih.

V bližnji prihodnosti bomo zagotovili možnost za naše uporabnike, da lahko zagotovi predloge ali povratne informacije, ampak vse uporabnike, ki bi radi, da predlagajo spremembe ali posodobitve kovancev Brief zdaj.

Seznam finalistov:

Vaš centralizirano Novice Vir pri ločeni Currencies- ki ga @GiftBaboon

Vodenje vas pred vedno spreminjajočem se svetu digitalne valutami, ki jih @GavinLeary

You obveščanju o Kovanci v vašem Torbica- s @GiftBaboon

Digitalna Valuta Informacije Hub- s @ Stan26S

Coinbrief: Za Vaš dnevni odmerek Digital Valuta News - s @janvanleeuwtjes

Vaš Open Source za digitalne valute novicah, ki jih @TheSciNerdKaj je Reddcoin?Reddcoinwas rojeni zunaj ambiciozen načrt za ustvarjanje valuto posebej za uporabo v družabnih omrežjih. To je tehnične podrobnosti bilo nič nenavadno, saj se uporablja Scrypt cepilnim algoritem narejen priljubljen drug digitalni valuti, Litecoin

Imel čas blok 60 sekund, kar je podobno kot kar nekaj drugih valutah; in je visok pokrov kovanec, s končnim skupno čemer 27,5 milijarde RRP. Vendar pa od takrat je izdal posodobljeno algoritem, ki je povsem edinstvena, POSV, in je tako napredovala v smeri številnih drugih inovativnih funkcij.

Reddcoin je IPOC, Ena edina legitimna IPO v digitalni valuti

Razvijalci Reddcoin je poskusil nov pristop za začetek: za IPOC. IPOC je podobna IPO, vendar s kovanci ob kraj zalogi. To je tisto, kar je dovoljeno Reddcoin zgraditi tako močno skupnost, in je dal razvijalcem sredstva, da se osredotočajo na projektu s polnim delovnim časom. IPOC prinesla 164.44 bitcoins, ki se uporabljajo za razvoj, in v zameno, vlagatelji prejeli del 5,45 milijarde Reddcoin, z 1,11%, ki se sprosti vsak dan za 90 dni. To je bilo, da se prepreči trga poplave, in, v kombinaciji z veliko količino obresti od rudarjev, povzročil Reddcoin zelo tekoče in razdeli.

V teku razvoja Reddcoin je

Od te točke, so se razvijalci biti zvest svoji besedi. Skupaj s člani skupnosti, ki so jih ustvarili pošto konico, strokovno spletno stran kakovost, oddajanje platformo socialni mediji, API, ki omogoča enostavno integracijo z drugimi sistemi, načrt trženja, in navodila, da bi dobili skupnosti sodelujejo pri širjenju RRP čez svet. Preživite nekaj časa z "Reddheads", kot so želeli, da se imenuje, in boste hitro videli, zakaj nekateri menijo, da je Reddcoin Socialni Valuta


Kaj je DarkCoin. Kako kupiti DarkCoinV zadnjem času nova Altcoinhas pojavila imenuje Darkcoin. Ideja temno kovanca je to -To je kot Bitcoin le popolnoma anonimen. Toda počakaj, ne Bitocin anonimno, kot tudi?

No... Ni res. Bitcoin je, kaj bi rekli Pseudoniman, kar pomeni, vaš javni naslov ni povezana z vašimi osebnimi podatki, ko pa trgovanje na borzi ali banka lahko povezava enostavno je. In ker je Blockchain je javno za vsakogar, da vidim to postane problem, da nekateri ljudje.

Torej, kaj je Darkcoin?

Darkcoin je kot digitalna različica denarja - se odločite, ali so vaši posli zasebnega ali javnega prava. Tako kot Bitcoins, Darkcoins so shranjeni v digitalni denarnici. Toda Darkcoin denarnice vam omogočajo, da ostanejo zasebni, tudi pri trgovanju na borzah ali drugih 3rd strank.

"Darksend", ki je plačilni sistem Darkcoin uporablja omogoča vsakomur, da bi transakcijo anonimno. To se doseže z mešanjem različnih transakcij skupaj, tako da nihče ne bo mogel slediti, ki so poslali originalne kovancev.

Na tehnični ravni je le 22 milijonov Darkcoins, ki se lahko kopljejo (tako kot Bitcoin) in ustvarja blocktakes 2,5 MINUES (25% od tistega, kar je potrebno za ustvarjanje Bitcoin blok).

Kje lahko kupite Darkcoins?

Darkcoins lahko najdete na različnih borzah, ki se ukvarjajo z Altcoins. Največji izmenjave Altcoin so danes Cryptsy in MintPal. Znotraj Cryptsy boste lahko našli DRK / BTC izmenjavo s katerim lahko izmenjujejo Bitcoins za Darkcoins. MintPal dobavlja tudi podobno izmenjavo. Če še niste kupili nobene Bitcoins še lahko to storite s pomočjo naše odkup vodnikov. Ni neposredno USD za izmenjavo DRK v tem trenutku.

Za shranjevanje vam Darkcoins boste morali Darkcoin denarnico, ki jo lahko prenesete tukaj. Darkcoin je bila ustanovljena marca 2014 in od takrat je uspelo pridobiti znaten oprijem znesek v kripto-valuto skupnosti.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako priti do Bitcoinov - Priročnik za hitro in brezplačno pridobivanje bitkoinov v letu 2018

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypal za gotovino USD ali EUR

Post Altcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, drugi del

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

Bitcoin kot dolgoročna naložba

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit