Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Za vse naše zveste uporabnike, kot tudi vsi novi,

Izliv podpore, ki smo jih prejeli na 99Bitcoins je bilo neverjetno, in hvala vsem za to, da je za nas, kot smo rastejo. Kot lahko mnogi od vas ve, 99Bitcoins je dokaj mlad, ko je začel šele sredi aprila, vendar smo doživeli eksponentno rast od takrat. Vendar pa, kot smo zrasli, in predstavil nove funkcije, orodja in vsebine, ki se pogosto zamudili, saj še niso bila povsem očitna. Dotaknili smo se na to 4. Julija, in tu je obljubil, v globino članku ki opisuje naš razvoj.

Trenutne Lastnosti in Bitcoin, ali Altcoin, orodja, Grafi, Video in Strani

  • Kovancev Kratek uporabniški računi so integrirani z Reddapisystem, in vsak nov račun prefunded s 1000 RRP. Na vrhu, da nudimo 500 RRP nagrado, enkrat na dan, v prvem komentarju uporabnik naredi na enem od naših člankov.

  • 99Bitcoins ima zdaj socialni Leaderboardthat o aktivnosti uvršča kovancev v skladu s svojimi vseh socialnih privržencev, in kaže na nedavno spremembo. Po naših izkušnjah, velikost skupnosti, in stopnja, da je rast, kaže, da je zelo pove v zvezi s prihodnjo ceno in stabilnost.

  • 99Bitcoins ima zdaj tudi kovance Strani za vse kovance na našo lestvico, kot tudi več kovancev, ki niso navedene na njem. Kliknite na kovancu za leaderboard socialni dejavnosti, in vas bo na stran s kalkulatorjem rudarstvo, posebej zaznamovano rasti socialnih medijev, težavnostno grafikon, cenovno grafikon, in, za kovance, ki smo pisali o, seznam zadnje članke, ki so bili označeni, kot tudi povezava "Kaj je xxxCoin", če je available.In prihodnosti, bomo poskrbeli za lažji dostop do celotnega seznama strani, ki jih podpiramo. Vendar pa v tem trenutku, če bi želeli, da dostop do strani za kovanec, in to ne na lestvico, dodajte / C / * coincode * (ni več aktiven) do konca domene. Trenutno imamo več kot 100 teh straneh aktivnih in dodajanjem več vsak dan.

  • Zdaj imamo YouTube kanal, s tedenskimi podcasti, dva od naših avtorjev gosti: Evan Faggartand Sean trzajo. Najnovejši video se vedno pokaže na stranski vrstici, in bomo imeli posebno stran za vse video posnetke in posnetke v bližnji prihodnosti.

  • 99Bitcoins zdaj zagotavlja SHA-256and Scrypt Rudarstvo Donosnost seznamov. To je, da bi našim uporabnikom, da hitro ugotoviti, če bi bilo njihovo rudarsko moč ustvariti največji donos, in smo z uporabo povprečja algoritem za poskus, da bi se izognili, da je treba nenehno spreminjanje valute, ali uporabite multipools.

Ti nedavni dodatki so še vedno polirani, in lahko vidite občasno težavo ali napako, v našem sistemu. Če opazite eno ali samo želijo, da nam posredujete splošne povratne informacije, prosimo, pošljite nam.

Kmalu: facelift for99Bitcoins Plus Block raziskovalci, kovancev portfeljev, in še veliko več Bitcoin in Altcoin Orodja

Prizadevamo si razviti sistem, ki je obsežen vir za vse digitalne valute novice, informacije in analize podatkov. V ta namen imamo nekaj novih sistemov in posodobitve, ki so skoraj pripravljeni na začetek, ki pa še niso na voljo.

Kovancev portfelji

99Bitcoins "novih kovancev Portfelji so skoraj pripravljeni za javno objavo, in so se rodili iz povratnih informacij od naših uporabnikov, kot tudi naše želje, da bi imeli način, da preprosto ogledati stanja različnih valut smo lastniki. Osnovna ideja portfelja je to: Uporabniki bodo lahko vstopili v javnih naslovov za vse denarnice v njihovi lasti, in kovance Portfolio bo posodobljen seznam vseh kovancev, ki jih ima uporabnik. Bi to samo koristno, ampak smo dejansko dodal še nekaj drugih funkcij, za portfelje kovance, ki vam bo pomagal rešiti nekaj posebnih vprašanj, ki smo jih opazili sami, kot tudi že slišali naše prijatelje, družino, in uporabniki omenjam. To funkcijo bo objavljen, ko so se začela Portfelji kovancev.

Block Explorers

Obstaja veliko bloka Raziskovalci so na voljo za Bitcoin, ali vse od altcoins. Prvotno je dodal Block raziskovalci je bila nizka na našem seznamu funkcij dodati, dokler ne bomo začeli, da razišče odprte sisteme vir Block Explorer, ki so na voljo. Po eksperimentirati z njimi, smo se hitro odločili, da je bolj prijazen do uporabnika, enostavno uporabni Block Explorer skupnosti nujno potrebno. Tako bomo uvedbo lastne, po meri Block raziskovalci za peščico svojih valut, in načrt za hitro širilo vsako valuto, ki jo imamo v naši bazi podatkov. Glede na stopnjo interesa, lahko nudimo to programsko opremo za skupnost, tako da lahko razvijalci kovancev enostavno začeti funkcionalno raziskovalec na svojih spletnih straneh.

Informacijski centri

Naša trenutna kovancev Strani imajo kar nekaj informacij, ki so na voljo, vendar pa se bodo hitro razvija v bližnji prihodnosti. Ko smo končali, bi moral vsak kovanec Stran zagotoviti vse informacije, ki eno bi želeli vedeti o določeni valuti, kot tudi dostop do izvorne kode, denarnice, socialnih medijev, in vse druge s tem povezane spletne strani, vse na priročnem pakiranju za enostavno porabo.

"Novi" 99Bitcoins

99Bitcoins bo prejel celotno spletišče preobrazba, ki naj bi imelo za posledico lažje plovnega mestu, z bolj strukturirano barvno shemo, in popolnoma nov logotip za zamenjavo osnovne eno smo s pomočjo zdaj. Radi trenutni postavitvi zelo malo, zato ne načrtujemo na spreminjajoče se, da preveč, ampak bo verjetno dodali nova področja za naše trenutne strani.

 Nagradne igre, podpor in druge nagrade

Kot mnogi veste, smo uporabili contestto množično ustvarjanje našega slogana, "Vaše odprtokodni za digitalno Valuta News." To je bilo zelo zabavno, in želimo, da smer, in vsebino, od kovancev Brief, ki se pod vplivom skupnosti, kolikor je to mogoče. Tako bomo začetek tekmovanja za "Kaj je **** Coin" izdelki, kot tudi druga pisanja, razvoj ali oblikovanje izločitev, da bi našim uporabnikom, da se nam pridružite pri oblikovanju naše spletne strani. Čeprav nimamo natančnih podatkov o tem v tem trenutku, bomo dal nove posodobitve, ko so ti tekmovanja podrobneje opredeliti.

Še enkrat hvala vsem za vašo podporo in prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate s katero koli komentar, bug, funkcijo requestion, vprašanje, ali samo splošne povratne informacije.

Sorodne novice


Post Altcoin

Bitkainska tabla torek - pot od pošiljanja do sprejema

Post Altcoin

Vodnik: 4 Nasty programi, ki bodo ugrabili datoteke za Bitcoins

Post Altcoin

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Post Altcoin

Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac

Post Altcoin

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Post Altcoin

Seks in enojna Bitcoin

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti Zcash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaga Bitcoinu