California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

Odbor California senat z veliko večino sprejel zakon, v sredo, da bi uradno legalizaciji Bitcoin, cryptocurrencies in druge alternativne oblike denarja v tej državi.

Odbor za bančništvo in finančne institucije glasoval 7-1 v korist razveljavitvi odsek družbah zakonika, ki trenutno prepoveduje self-made valute in karkoli drugega, kar ni "zakonito denarja v Združenih državah Amerike."

Predlog zakona, poimenovan AB-129 Zakonito denarja, že opravili skupščino California s soglasnim 75-0 glasovanjem. Zdaj, ko je bil odobren s senatnega odbora za bančništvo, AB-129 premakne naprej na glasovanje na tleh senatu. Po tem bo treba podpisati guverner Jerry Brown, preden postane zakon.

Zakonito Denar

California zakon, v sedanji obliki, je manj kot prijazen smeri alternativnih oblik valute. Oddelek 107 družbah zakonika se glasi:

Ne družba, družba fleksibilen namen, društvo ali posameznik izda ali dal v promet, kot je denar, kaj pa zakoniti denar Združenih državah Amerike.

Pravilo barve s precej širokim čopičem. V skladu z oddelkom 107, praktično vsi cryptocurrencies so nezakoniti, ker so "denar" dati v obtok - včasih združenj, še pogosteje pa po posameznih razvijalcev. Obstaja več kot tristo cryptocurrencies, ki obstajajo, in tehnično oni so vsi prepovedani v Kaliforniji.

Skozi prvotni inovacije Bitcoin in poznejše cryptocurrency eksplozije, tehnologija je popolnoma spreminja, kar pomeni, da bo zdaj, državni politiki jemljejo obvestilo "denar." - če California zakonodajalec uspe poteka AB-129, bo to dejansko zanika oddelek 107. To bo odprlo zapornic za pravne, alternativnih valut v Kaliforniji.

Prijazni Sentiments

Medtem ko bi nekateri trdijo, da je zakon nepotreben, v praksi - veliko ljudi, ki uporabljajo cryptocurrencies verjetno ne zanima, ali je njihova vlada pa ga potrdi - novi zakon California bo življenje malo lažje za velika podjetja, ki želijo poslovati v Bitcoin.

S sedežem v San Francisco Coinbase, na primer, bi imele korist od AB-129, ker je njihova glavna dejavnost je upravljanje Bitcoin. Zakon bi pojasniti, da je njihovo poslovanje pravno v Kaliforniji, s čimer misli vlagateljev na enostavnost in izboljšati podobo podjetja v javnosti.

S tem učinkovito legalizacijo vseh nadomestnih oblik valute, zakonodajalci poskušajo slikati Kalifornija kot prijazni in gostoljubni do novih tehnoloških trendov. So nedvomno zaveda dvig Bitcoin je v ospredje, in želijo, da bi podjetja, kot Coinbase počutijo udobno, ki delujejo v državi.

Going All The Way

Prejšnja različica zakona bi samo legalizirali valute z "vrednosti, ki temelji na" dolar - kar pomeni, Bitcoin je v redu, dokler je še, da imajo uradno dolar deviznega tečaja. Vendar pa je bil zakon spremenjen v skupščini v celoti razveljaviti prepoved nadomestnih valutah, ne glede na to, ali je njihova cena vezan na dolar.

Ta razvoj pomeni, da če Bitcoin vedno raste dovolj, če je njena vrednost dolarja nepomembno - kaj navdušenci se nanašajo na tako dosegel "luno" - potem je tečaj USD mogoče povsem padla, ne da bi uporabniki morali skrbeti v skladu z državno zakonodajo. Vse valute bi bila pravna, ne glede na to, ali je njihova vrednost vezana na določeno količino dolarjev.

Teoretično ta zakon ne velja samo za cryptocurrencies, ampak tudi druge oblike izmenljivo vrednosti v novem digitalnem gospodarstvu - nagrajuje točk, kupone in darilne kartice, na primer. Prvič bodo korporacije dovoljeno, da si sami ustvarijo svojo valuto in jo zakonito v skladu z zakonodajo v Kaliforniji. To je tudi možno, da bi lahko podjetje, kot je Facebook ustvari svojo lastno pravno cryptocurrency za promet na svojem omrežju.

Politiki Kot Bitcoin

Predlagani zakon California je le zadnji primer trenda v skupni ameriške vlade - da so politiki dejansko odprt za idejo Bitcoin, in lahko celo popolna podpora je. Federal Reserve je izdal več pozitivnih ocen prihodnosti Bitcoin je, in ameriški senat slavno opravilo obravnavo na 18. November, ki je bil pretresljivo pozitiven za Bitcoin.

Poleg tega je FEC izdal odločbo, v maju, ki je uradno omogoča politične kampanje za sprejem Bitcoin donacije. Več kandidatov v letošnjem volilnem ciklu so napovedali, da bodo sprejeli Bitcoin kot donacije akcijo. Primeri vključujejo Oakland županskega kandidata Bryan Parker, Colorado kongresnik Jared Polis in California poročnik guverner Gavin Newsom.

Za Newsom, njegova odprtost za ideje, ni prišel v naravi:

Prišel sem iz kraja absolutno zmedo in cinizma na Bitcoin. Če kdo začel govoriti o cryptocurrency, sem začeti voznega oči in zehanje in gredo, "Daj mi mir." Zdaj se mi zdi zanimivo.

Jasno je, da mnogi politiki zavedajo, digitalna valuta je prihodnost - ali vsaj del prihodnosti - in so bolje jo sprejemajo kot poskuša boriti.

Sorodne novice


Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je zdaj oborožen z multisig

Post Altcoin

Multi-vPoW: rešitev Myriadcoin za združevanje rudarjenja

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Znanstveniki prosi za donacije Bitcoin & Dogecoin

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov II. Del - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs