Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency

Med velikim številom cryptocurrencies, le nekaj ponuditi anonimni transakcije funkcijo, in le majhen delež tistih, nekaj so dejansko sposobni zagotoviti. Bytecoin (BCN) je nova generacija digitalna valuta, ki temelji na CryptoNotetechnology vzeti anonimnost na povsem novo raven.

Bytecoin za ustvarjanje

Bytecoin je projekt, ki je nastal iz nič, in vključuje vse najboljše Bitcoinhas za ponuditi, hkrati pa upošteva vse prejšnje napake.

Z njegove uvedbe leta 2012, je kovanec šel skozi več faz rasti in je dosegla stopnjo zrelosti nekaj drugih cryptocurrencies so preživela videti. To je preostala eno najbolj stabilnih cryptocurrencies, z vztrajno rastoči skupnosti, in zelo zanesljivo ekipo razvijalcev. Egalitarne Pow algoritem uporablja v Bytecoin predpostavlja pravično porazdelitev valute. Treba je omeniti, da je Bytecoin prvi svoje vrste, s številnimi vilice drstenje v teku 2 let, in sicer: FantomCoin, QuazarCoin, Moneta otokov in drugih. Tehnologija hrbtenica za Bytecoin je CryptoNote; platforma omogoča ustvarjanje popolnoma anonimnih cryptocurrencies.

Kako je Bytecoin Anonymous? Tisto, kar je dragocen?

Kaj naredi Bytecoin edinstven je tehnologija Ring Podpisi vgrajeni v protokolu CryptoNote.

Postopek navaden digitalni preverjanje podpisa vključuje javni ključ podpisnika. Podpis dejansko dokazuje, da ima avtor ustrezno skrivni ključ. To je način, tehnologija se izvaja v Bitcoin, kakor tudi večina njenih vilice, in skoraj vsak drugi cryptocurrency.

Ring podpisi, na drugi strani pa so bolj zapletene sheme. Ti podpisi zahteva veliko število različnih javnih ključev za preverjanje. Da bi bilo enostavno in jasno, s melodije podpisov razumemo skupino posameznikov, vsaka s svojim tajnim in javnim ključem. Podpisnik določene transakcije je nerazločnih član skupine. Glavna razlika z navadnimi shem za digitalno podpisovanje je, da preveritelj ne more ugotoviti istovetnosti podpisnika.

Ob zadnji posodobitvi je funkcija multi-podpisi sedaj na voljo uporabnikom Bytecoin. Uporaba multi-sigs vam bo organizirati varno plačevanje v različnih ustvarjalnih načinov. Nekatere vrste poslov, ki jih te genialne rešitve omogočile so depozitni storitev, kjer zaupanja vreden 3. Stranka deluje kot posrednik med obema stranema, ki sodelujejo v transakciji. Uvedba multi-podpisov v okviru Bytecoin ustvarja neomejene možnosti za široko paleto storitev, ki se nevidno vgrajene v Bytecoin ekosistem.

Bytecoin ne sme biti tako oglaševana kot nekateri drugi "anonimnih" cryptocurrencies, vendar pa ima zagotovo velik potencial. Ko so drugi delali na izgradnji svoje valute, da se bolj privlačna, ali izpolnjuje široko paleto uporabnikom, Bytecoin ekipa je neutrudno prizadeva za popolno Bytecoin je anonimnost tehnologije. Hkrati pa je bila skupnost dovoljeno, da raste organsko, z uporabniki, ki razumejo valuto, in vedo, zakaj je to prava izbira za njihove potrebe.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Post Altcoin

Myriads EasyMiner prinaša Myriadcoin na nove trge

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Vadnica za preklop na Reddcoin POSV denarnico

Post Altcoin

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Dragoceni izdelki prinašajo Crypto vsem