BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Pred kratkim domen BTC.comwas prodajajo za ~ 1.000.000 $. Čeprav to ni presenetljivo, da bi LLL.com domena puščati tako visoko ceno, in v resnici je nekoliko presenetljivo, da je to še posebej ena, kot je BTC pomeni Bitcoin, je šel za SAMO 1.000.000 $, kar naredi to pomembno je, kdo ga kupili.

Vse, kar lahko rečem zdaj, je, da se bo popolnoma revolucijo, kako ljudje razmišljajo o tem in interakcijo z cryptocurrencies. To je del razloga sem začel z nami. Ostani na vezi!

Kdo je Josh Garza, kaj je GAW, in kakšen vpliv ima to na Bitcoin kot celoto?

Medtem ko lahko GND Rudarji se zdi, kot da je nova, ki temelji Bitcoin companyworking o širi onkraj rudarskih strojev, ki je nekoliko okrepljenimi z odprtim forumssocial mreže na mestu GND rudarjev, njihovih Hashtalk, da je še vedno malce zavajajoče. V GND brandhas bili vključeni v več panogah, in obstaja že kar nekaj časa.

prvotna GAW (Velika Njorka Wireless), ki je določal, internetnih storitev na podeželju v Novi Angliji, je bila ustanovljena leta 2005, ki ga Garza in ekipo partnerjev. Od takrat je GAW ustvaril ne le GND rudarjev, ampak tudi Voice Prodigy, ki je telephany podjetje, ki omogoča uporabnikom, da določi svojo usmerjanje klicev in ponuja poslovne konference klice in GAW Labs, ki se zdi, da zdaj je matična družba, in R & R veja GAW.

Nedavni vstop GND je, in hitra rast, v Scrypt in Bitcoin Miningindustry ni tako presenetljivo, če menite, da je prejšnje delo. GND Rudarji ni samo nekaj zagona podjetje z malo sredstvi. Ima ustanoviteljev s predhodnim uspehom, in sposobnost za financiranje potrebnih stroškov v tako veliki operaciji.

Torej, kaj GND je Pridobitev BTC.com Povprečni za GND blagovne znamke, in njihova prihodnost v Bitcoin?

To je pravo vprašanje. Kaj je Josh Garza in ostali GND ekipe, načrtovanje za BTC.com? Ali je to le način za pretvorbo več prodaje za obstoječo rudarstvo stroj podjetju? Je del projekta Prime? Ali pa je to del nove smeri za znamko GND?

V resnici, je nemogoče vedeti, dokler on ali član njegove ekipe, se je odločil, da jo razkrije. Osebno upam, da se nanaša na projekt Prime, in upam, da je bil gospod Garza prav, ko pravi, da bo "popolnoma spremenila način, kako ljudje razmišljajo o tem in interakcijo z cryptocurrencies." Vendar bo le čas povedal.

Sorodne novice


Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov I. del - obstoječi protokoli in zerocoin

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Kako kupiti Monero v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?

Post Altcoin

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Post Altcoin

Kako ustvariti Bitcoins iz domačega računalnika

Post Altcoin

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem