Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin

Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin

Postavite svoje stave! Tam je storitev, ki omogoča uporabo BlackCoin, je dokaz-of-deleža altcoin, anonimno stavijo na tekme svetovnega prvenstva. Storitev, BlackCoin stave, vam omogoča, da uporabite BlackCoin denarnico, da pošljete svoje BlackCoin stave v veliki stav bazenom, kjer se bodo napovedi o rezultatih svetovnega pokala tekme se koščic proti napovedi mnogih drugih ljudi.

Na prvi strani spletne strani, kjer boste našli trenutno tekmo v teku. To kaže nacionalne zastave obeh ekip igrajo z besedami "v teku" med njima, kar pomeni, da se tekma se dogaja prav zdaj. Pod "v teku" nalepko, je gumb "podrobnosti". Ko kliknete ta gumb, boste preusmerjeni na drugo stran, ki prikazuje vse naslove BlackCoin, ki so dane stave na trenutne igre. Na levi naslovov, na spletni strani prikaže eno od dveh nacionalnih zastav navesti, za katere ekipa je naslov stave naprej. Tako na sprednji strani in strani s podrobnostmi, ki jih lahko vidite, koliko stav so bili dani na tekmi trenutno v teku in napovedano donosnost naložbe (ROI) za zmagovalne stave. Na spletni strani opozarja betters, da je predvidena donosnost se lahko spremenijo v obdobju, stav, odvisno od višine stave. Trenutna igra, v času, ko ta članek je napisal, je Avstralija proti Nizozemski; 3.543 stav so bili dani na tej igri, in predvideni ROI je 1501,2%, za tiste, ki stavijo na Avstralijo.

Če ste uporabnik BlackCoin, A futbol (ali nogomet, če vam je ljubše), ventilator, ki je gledal na svetovnem prvenstvu, in ste zainteresirani za anonimno stavijo na prihajajoči igri, lahko začnejo uresničevati svoje stave na BlackCoin stave potem ko se je le nekaj preprostih korakih. Resno, le nekaj korakov. Ampak, če ste novi na šifriranega valuto, in nimajo nobene BlackCoin, boste morali kupiti nekaj, preden lahko začnete stave z njim.

Pridobitev BlackCoins Uporaba Bitcoin Exchange

Najlažji način za nakup BlackCoin je s pomočjo svojega fiat valuto (dolar, funt, jen, itd), za nakup Bitcoin in nato z uporabo teh bitcoins kupiti BlackCoins. Lahko kupite bitcoins z enim od mnogih Bitcoin izmenjav. Najbolj priljubljen za neposreden nakup je Coinbase, medtem ko je najbolj priljubljen za izmenjavo, ki vključuje trgovalne platforme, in trgovanje med uporabniki, je Bitstamp. Sedaj, ko ste nekaj Bitcoin, ga lahko umakne iz izmenjave v denarnici na Cryptsy, drugačno vrsto izmenjave, ki se osredotoča predvsem na izmenjavi različne kriptografske valute (ali digitalne valute) za druge. Izbor tukaj je velika, tako da bi bilo enostavno, samo poglej za trg BCBTC.

Ko imate svoje BlackCoins, prenesite BlackCoin denarnico tukaj, od strani BlackCoin. Odprite denarnico, pojdite na "Sprejmi Kovanci" zanka, in kopirajte "naslov" (dolg niz številk in upperlowercase črkami) v odstopnem polje BlackCoin na Cryptsy.

Torej, sedaj imate BlackCoins morate staviti na svetovnem prvenstvu! enostavno dovolj, kajne? Tukaj je, kako lahko uporabite te BlackCoins da stavite z BlackCoin stave:

Kako Stavite na svetovno prvenstvo z BlackCoin stave

1. Korak: Stavite

Na vrhu strani na BlackCoin stave, je uporabnik obveščen, da ni nobenih zapletenih postopkov, vključenih v stavo. Vi sploh ni treba narediti in registrirati račun na spletni strani. Vi preprosto pošljite BlackCoins na pravi naslov, ki bo vidna na spletni strani, kjer se nahajajo trenutne in prihajajoče igre. Edini pogoj postavi na stave, ki jih BlackCoin stave je, da morate staviti vsaj 10BC in si lahko stavil največ 1000BC. Če stavite pod minimum 10BC ali nad največjo 1000BC, bodo kovanci samodejno vrnil v vas, minus 5% provizija. Morate postaviti svojo stavo v obdobju stav. Tam bo ura na zaslonu, ne boste mogli staviti pred začetkom časovnika ali po tem, ko pade na nič.

OPOZORILO!! Če boste stavo uporabo BlackCoin stave, poskrbite, da boste v namiznem denarnico, da pošljete svoje kovance na naslov stav. Ne uporabljajte spletno denarnico ali izmenjave račun. Kot BlackCoin stave ne podpira računov, edina stvar, ki vas povezuje z vašim denarjem, je tvoj BlackCoin naslov. BlackCoin Stave vas opozori na njihovo FAQpage da če pošljete kovancev iz spletne denarnice ali neposredno na borzi, bodo vaši dobitki se pošlje ponudniku denarnice ali izmenjavo, vendar se verjetno ne bi bilo na računu. Zato je zelo pomembno, da v namiznem denarnico, da se zagotovi, da vaš denar ne boste izgubili.

Korak 2:

Uživajte v igri! Ko ste postavili vašo stavo, vse, kar morate storiti, je gledati tekmo in upam, da vaša ekipa zmaga. Oglejte si s prijatelji, družino ali pa jo gledajo sami. Vendar pa si to naredil, ne pozabite, da je zabavno! Če je vaša ekipa izgubi, nato pa več sreče prihodnjič. Obstaja veliko iger, podložene gor in veliko priložnost, da gledajo in "igrajo". Vendar pa, če vaša ekipa zmaga, pojdite na 3. Korak.

Korak 3: Kaj se zgodi, če zmagam?

Ko so stave, vse BlackCoins se dajo v eno nagradni pot. BlackCoin stave traja 5% celotnega pot, da bi razvoj sklada in za podporo spletne strani na splošno. Vendar BlackCoin zagotavlja, da bodo zmagovalci dobili, vsaj svoj denar nazaj plus odstotek celotne pot, ki je določena s količino betters v lonec. Izplačila bodo poslali dobitnikom takoj, ko se igra konča. Morda ne boste prejeli svoje dobitke takoj, da je to zato, ker BlackCoin ročno preveri za izplačila zagotoviti nobenih pokvarjenih plačila poslali dobitnikom. In to je to! Čestitam, si dobil stavo! Zdaj, lahko začnete postopek stav preko tako, da je stavil na naslednji igri, ali pa samo obdržati denar.

Kovanec Kratek nikakor ne spodbuja ali podpira iger na srečo. Mi samo želel, da bi te informacije na voljo vsakomur, ki je že išče svetovnega pokala stav. Vi ste posameznik, ste odgovorni za svoje odločitve. Zmaga ali izgubi, stavo na lastno odgovornost.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin - 99Bitcoins primerov

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom

Post Altcoin

Vodnik: 4 Nasty programi, ki bodo ugrabili datoteke za Bitcoins

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Vodič za preprost kriptokurrency za algoritme X

Post Altcoin

Kaj so Altcoins in ICO - Bitcoin Whiteboard torek

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin