Lex kriptografijo, bitkoin in Revolucija odprtega bazarja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Lex kriptografijo, bitkoin in Revolucija odprtega bazarja

Lex kriptografijo, bitkoin in Revolucija odprtega bazarja

Odpri Bazaaris Dark Market spin-off, ki je podprt s strani uradnih Dark Market ekipe, gre tako daleč, da bi odsek Open Bazaar na svojih spletnih forumih. Odpri Bazaar je sposobna izkoristiti Bitcoinand kriptografije, da postane konkurent enaki eBay, ki jo omogoča čiste posle peer-to-peer brez srednji človek ki upravlja celoten sistem za njihovo korist. Ta pojem takoj teče v koncept spletni dražbeni hiši.

Ricardijanska pogodbe, sistem izmenjave dogovorjenih količin bogastva, čeprav ne bi bilo bogastvo sama, se uporablja za lažje tak progresivni sistem. Njegova povezava z Dark trgu ne pomeni, da je Open bazar velja veliko auri tabu, ki obdaja te spletne tržnice. Tržnice kot Silk Road so postali zloglasni za najglobljih depravities in čudnosti so na voljo na internetu, čeprav gre tako daleč, da priokusa celotno podobo Bitcoin v očeh mnogih nepoučene.

Gamechanging Potencialni ricardijanska pogodbe "

Ian Grigg in Gary Howlandov prvotno ustanovljena, kot dodatek k modelu plačila Ricardo, ricardijanska Naročilo je sredstvo za prevajanje kapital katere koli vrste v vrsto sporazumov, ali trgovinskih-sposoben pogodb. Sistem za prenos premika kapitala iz enega računa na drugega, ta sistem mora določiti vrsto kapitala, ki se izmenjujejo. Potencial za tisoče vrst valutnega trgovanja, kot so kavči, Bitcoin, Yen, itd, povzroča hudo omejitev na spletnem trgu.

Zastavlja se vprašanje, če je valuta, ki se izmenjujejo na spletu, kaj je prejemnik dejansko prejemajo?

Nekaj ​​sistemi za prenos v celoti odgovoriti na to vprašanje. Valuta, ki se izmenjujejo je opredeljena v smislu fiat valute, običajno, in vse druge problematične elemente v smislu izmenjave se odpišejo v dogovoru z uporabnikom. PayPal, na primer, zahteva ameriški dolar opredeliti vredno njej spletne izmenjave. Ker tisti, ki trgujejo volframa na spletu so bolj odvisni od sporazumov uporabnikov, saj ne gre za obliko kapitala, kot je pogosto trguje ali urejeno. Ko bartering, pa naj bo to Bitcoinor drugih predmetov, s pomočjo zunanjega referenca je neroden. To lahko privede do izmenjave nepošteno ali nezanesljiv. Z ameriškim dolarjem, obstaja več oblik, bodisi na spletu, fizikalne dolarjev, ali dolar, ki se prenese na kasnejši datum. To vse različne vrednosti zaradi časa, ki je potreben za njihov prenos. Zlato je še bolj muhastega, saj lahko različne izmenjave proizvaja velike spremembe v končnih zneskih navidezno določen bogastva. Pretvarjanje na spletni platformi med temi različnimi oblikami prestolnic, lahko oštevilčenje v tisočih, postane logistična nočna mora.

Obstaja alternativa, pa je. Namesto, da bi sporazum o uporabniku, in nato valuto, z uporabo elektronskega sistema, lahko sporazum uporabnik BE valuta. S tem, da je pogodba univerzalna valuta na platformi, ki ima fiksen znesek v odnosu do vseh drugih kapitala, to omogoča vsako transakcijo je treba urediti, razume, in je veliko bolj pošteno, da ga standardizacijo za vsakogar. Zmeda glede tega, kaj se trguje se s tem močno zmanjšala. Bitcoin je neverjetna pot za ta sistem, čeprav se lahko vsaka oblika kapitala koristi od tega sistema.

Kako se bo odprla Bazaar delo?

Prodajalec bi se odločite za pogodbo o dražbi slog. Ta vrsta pogodbe bi bilo treba podrobnosti izdelka, in dražbi podrobnosti, od zadevnega kapitala, ki se je začel obvezne razdelke v datoteki. Zahtevana polja bi vključevala ime postavke, opis, minimalno ceno prodati, kupiti zdaj ceno, datum poteka in prazno polje za ponudnike za vstop v datoteko in dodajte svoj ponudb znesek v pogodbi. Nekatere od teh zahtev bi bila opcija, kot so jo kupili sedaj ceni. Ker ljudje ponudbo na enem kosu, se pogodba posodobljen s tem formalnim dogovorom, in ko ponudba konča, se z arbitrom tretje osebe digitalno podpisana. To je podobno preverjanje Bitcoin transakcije prek rudarjenja. Ko je to končano, se multisignature Bitcoin naslov za naročila ustvarjena za zmagovalni kupca. Ta proces je povsem inovativen in bi lahko zdesetkal konkurenčnih spletnih tržnic.

Ta projekt se izvaja predvsem v Python. Arhitektura omrežja P2P pomeni, da prodajalec ne sme vedno biti na voljo v času njenega dražba pogodbenem roku. Zato je spletna različica pogodbe morda ne odražajo najnovejše ponudbe. Zato bi pogajalec vozlišče treba vzpostaviti tako, da je pogodba bi samodejno posodobitev v primeru ponudbe. Pogajalec vozlišče bi ustvarila svojo različico pogodbe, podpis pogodb ponudbe, posodobitev spreminjajoče cene ponudbe je, in dokončati pogodbo končno ponudbe prodajalcu za digitalni podpis, ko bo čas izteče, da bi se nato ustvari ključ naslova. Če prodajalec podpiše pogodbo se pošlje v razsodnik tretje osebe, podobno konceptu rudar za Bitcoin, za oblikovanje multisignature Bitcoin naslov za izbranemu ponudniku, tako da lahko posreduje sredstva tam. Pogajalec vozlišče plača provizijo prodajalec, skozi drugo multisignature naslov drug arbitra gosti. Kupec ima nadzor, in če jih ne marajo, kako je bila pogodba s pogajanji, ki jih pogajalec vozlišče, se lahko zavrne podpis pogodbe in izrazijo v sporu za povračilo iz naslova multisignature.

Pogojno Narava Open Bazaar strukturo

Pojma ukvarjajo z OpenBazaar niso dokončne. Osnovna infrastruktura in ustvarjanje temeljni sistem ima prednost pred nekaj kot dražbeni hiši, mora biti sistem transakcija najprej dokončno. Vendar pa je dražbena hiša je zelo verjetno možnost že obravnava na zelo tehnični ravni. Predlagane so bile druge genialne ideje, pa jih vključijo izkaže, da je največji izziv.

Razvoj sistema se je izkazalo, da je veliko težje realnost kot oblikovanje konceptov, ki bi lahko inovacije industrije. Aplikacija je težje, kot načrtovanje. Predlog za OpenBazaar opisuje specifike ricardijanske pogodbe in dražbeni hiši v podrobnosti, vendar pa to ne bi bilo pogoj za uporabnike, tako da nižje bar vstopa. Kompleksnost sistema bi bilo nepotrebnih informacij za mnoge uporabnike, še močan zagovornik za tiste, ki se odločijo za to raziskati.

Odpri Bazaar mogoče ustvariti transakcij Zavarovalne pogodbe

Prodajalec lahko prepričani, da dejansko obstajajo sredstva za pogodbeno postavko, ko je kupec posredoval dogovorjenega zneska bitcoins na multisignature Bitcoin naslov. Prodajalec bo nato ladjo postavko na naslov kupca, ali dokončanje izmenjavo v Vendar metodo. Kupec lahko vrne tudi iz naslova multisignature če je razsodnik zadovoljen s svojo dokaz, da pogodbeni element ni prispela, ali je prišlo do druge hude nepravilnosti.

Poroštvo vez zahteva razsodnik vozlišča s strani prodajalca in kupca. Porok vez je znatna količina Bitcoin poslana od tako kupec in prodajalec. To je potekala v multisignature Bitcoin naslov, ki bo povrnil Bitcoin, ko je sklenjena transakcija končana. Bilo spor nastane ena stranka je dokazala, da je namerno kriv, se sredstva za poroštvo obveznic daje drugi stranki kot nadomestilo. Naključna napaka v nasprotju z zlonamerno napake vključuje ladijske družbe poškodbe blaga v nasprotju z namerno pošiljanje poškodovanega dobro. Vrednost porok vez je spremenljiva in celoten proces ni obvezna. Čeprav, prek spletnega ugleda, bi sistem porok obveznic je manj pomembno, okrašenih posameznikov na trgu.

Če želite preveriti arbitre, bo odprto bazar imeli zaupanja skupino posameznikov, in to bo razširila na druge, ki temeljijo na ugled ki ga ustvarja ocen uporabnikov. OpenBazaar ne sili arbitre, in prvimi bi predloži prvo zelo zaupanja vredno skupino posameznikov. Arbitri so izbrani s strani kupca in prodajalca na podlagi ocene.

 Potencialni trg Revoluton v nastajanju

Ricardijanska naročila s Bitcoin multisignature naslove imajo potencial, da podpira celotno platformo za transakcije, vključno z dražbene hiše, ki bi konkurirala všeč eBay. Sredstva, s katerimi bi to lahko zgodi še vedno povzročajo, pa je pogajalec tretja stranka, v teoriji, je dovolj, moderator za transakcije. Ekipa na OpenBazaar potrebuje več razvijalcem, in medtem ko ima Dark Tržni potencial je bil obseg projekta bistveno večji od obsega zmogljivosti ekipe. OpenBazaar ekipa je zaprosila za pomoč, ki je bila zelo odprta s svojo kodo, tako da se lahko izvede prispevki, kot tudi prosi za Bitcoin donacije.

Posledice ta trg bi lahko imeli skozi ima dokazano identitet, bi bonitetni sistem, vozlišče tretja oseba, in uporaba skozi Bitcoin naslovov odstranite resne možnosti za goljufanje. S tem bi ustvarili univerzalno mednarodnem trgu skozi Bitcoin, hkrati pa tudi odstranjevanje veliko pristojbin, ki se ukvarjajo z eBay, Amazon, ali drugih spletnih prodajalcev. Cenejši, hitrejši, varnejši, all inclusive, in potencialno izredno pravno, trg.

Bitcoin je odprla vrata poplav do interneta kulture z več svobode, kot je bilo sploh mogoče, prečkajo vse meje med državo in različnimi instrumenti valute. Vendar pa je še bolj zanimivo, je sposobnost, da platforma kot odprte Bazaarhas ustvariti poljubne pravne sisteme. Ker pogodbe predstavljajo kakršnokoli izmenjavo, potencial, da bi lahko tak sistem, da se izkoristijo vsako formalno ali neformalno vrsto zakonov je zelo zanimivo. Ne samo, da bi na tržišču lahko brez narod državnih predpisov, ampak celotne skupnosti, ki si delijo nekatere skupne prepričanja ali zaradi želje nekaterih zaščite bi bilo možnosti za vzpostavitev tiste, praktično brez predhodno obstoječega zakonodajnega telesa, da vlada nad njimi. Lahko bi se prisilila, da ravnajo v skladu s pravom, ali bi se izognili drugemu, ne da bi morala začeti politično. Ta prostovoljna oblika pogodbenega arbitraže je morda najbolj demokratična možnost, na individualni ravni v novejši zgodovini.

Lex Cryptographia- inovativna ideja, vendar ne nujno New One

Razumeti korenine ta sistem je zrasla iz moramo iti nazaj na stotine let na eno od prvih odkritij v decentralizirano trgovanja in pogodbenih izvršbe, Lex Mercatoria.

Zgodovina Lex Mercatoria

Lex mercatoria je bil prvotno sistem tekočine, ustanovljen s trgovci urediti tržnico. Kljub lokalne razlike, je imel veliko rezana značilnosti, ki so bile dogovorjene v številnih mestih po vsej Evropi. Ta sistem je povečal iz potrebe za hitro, učinkovito, zakonodajni sile, ki je bila univerzalna. V nasprotju z podvržena spreminjajoče se zakonodaje različnih dežel, lahko trgovci sledijo eno kodo, prilagojeno njihovim potrebam, kjerkoli so šli. Ta sistem okrepiti trgovino v regijah, da so obstajale. Srednjeveški Lex Mercatoria ne izvirajo iz katere koli ednine zakonodajalca, namesto sestavljen iz sistema načel, ki se lahko prilagodijo ali ponovno prilagojenih, in je zrasla iz želje uporabnikov. Čeprav ni dokončna razumevanje posebnosti starodavne Lex Mercatoria, o tem, ali je prišlo do toga enotnost ali impromptu odločitve, ali se uporablja za vse trgovce, ali je manipulira z bolj uspešni, vpliv pa je imela na svetovnem trgu, je jasna. Ta koncept se lahko ponovno vzpostavi tudi zunaj na gospodarskem področju.

Sodobna Lex Mercatoria

Čeprav inovatorje v šestdesetih letih poskušali poustvariti neko obliko Lex Mercatoria, je splošno sprejetje sploh niso obstajali. Da bi ta sistem za delo, pri čemer je predvideno korist arbitražni pravil pa je prepuščena uporabniku, skozi že obstoječe sodnega sistema ali izogniti gospodarskih zakonov na terenu je težava. Trans-Lex Principlesare izjemno robusten niz pravil, ki prihajajo iz mednarodnega prava, domačem okolju, sodnih postopkih, in pogodb, ki so pripravljeni, da bi tistim v sistemu Lex Mercatoria sposobnost, da se sklicuje na vse vladajočih in razsojati pogodb. Vsako besedilo ima nekakšno eksegeze, ki poudarja svojo "praktično uporabo, in njegovo 'medsebojne odnose z drugimi načeli TransLex. To omogoča nov Lex Mercatoria za razvoj. Vendar pa to ne reši vprašanja platforme, s katerimi bi tak trg obstaja.

Njihova spletna stran navaja,

TransLex-Principlesmay ki se uporabljajo za različne namene, na primer kot sredstvo:

  Za določitev veljavnih pravil v sporu, če se pogodbeni stranki izbrali "nadnacionalnega gospodarskega prava", "splošna načela prava", "lex mercatoria" ali podobno;

  Za določitev veljavnega prava, če je odsoten izbiro prava s strani strank, arbitri odločijo, da ta koncept do spora pred njimi;

  Da se omogoči samostojno interpretacijo in za polnjenje notranjih vrzeli v mednarodnih konvencij in drugih enotna prava instruments16;

  Da bi za "mednarodno uporaben" gradnje nacionalnega prava v mednarodnih sporih;

  Preveriti sporno pomen ključnih pravnih izrazov nadnacionalne trgovine, na primer "višje sile", "finančnih težavah", "najboljših močeh", "Čas je bistvenega pomena", "FOB", "CIF" itd.;

  Dopolniti ali popraviti prihodnjega evropskega civilnega zakonika v mednarodnem trgovinskem disputes17;

  Zagotoviti pravno znanje in izkušnje o moderni gospodarskega prava v razvoju in tranzicijske države;

  Zagotoviti informacije o nadnacionalnega prava do drugih ved (politike, ekonomije, sociologije), ki raziskuje spopad med ozemeljskimi omejitvami zakona in transnacionalizaciji mednarodne trgovine in trgovine v dobi globalizacije.

TransLex namerava nenehno posodablja z več sklepi in njihove razlage, skupaj z odnosi z drugimi odločitvami brez premora, da bi ustvarili knjižnico, ki lahko omogoča kakršno koli obliko diferencirano arbitraže za razvoj na trgu Lex Mercatoria.

Lex Cryptographia

Ta revolucija se uporablja za Bitcoin securityand kriptografije skozi Lex Cryptographia tudi. Zlonamerni rudar lahko mine blok, ki vsebuje dvojno porabo le do takrat plačal trgovec, in oddaja blok. Zlonamerni rudar lahko kupite Bitcoin s spremenjeno denarnico, da predloži dvojno porabo, ki bi jih potem mine toliko, kot jih je imel zmogljivost do pred vrnitvijo kapitala. Rešitev za to je, da so pošteni rudarji graditi na teh blokov, vendar to ima potencial za več napak. Takšne prevare je težko najti, samodejno obveščanje prevare bi veliko nedolžnih rudarjev bloki izgledajo kot poskus prevare in rudarje, ki se odločijo, da ne delajo na polju, lahko potencialno izgubili svoja prizadevanja na področju rudarstva.

Številne spremembe bi lahko rešili teh vprašanj. S tem da rudarji predloži dvojno preživi od sebe, da storitve, ki jo z uporabo zunanjega programske opreme, lahko zaznajo prevara blokov, če vidijo svojo dvojno porabo. Prevara bloki bi se porazdelijo po vsem udeležencem v verigi, zato ne izgubljamo delo prevarant, medtem ko povračilo drugih rudarjev in ohranjanje njihovih prizadevanj. Ta sistem je funkcionalna, kot so dolge kot večino rudarjev iskren. Bi se uporabila mehanizem glasovanje o izbiri blokov, vendar ne na poljubnih transakcij. Na ta način, bitcoins posameznikov ne bi bilo ukradeno, ampak rudar lahko zavrne moje sumljivo blok. To daje rudar popoln nadzor nad tem, kako posebej so svoje bogastvo in lahko spodbujajo neke vrste ugled sistema.

Rudarsko bazen bi to lahko ponudimo kot dodatna storitev, ki se plačajo. Ti bi ustvarili aplikacijo, kjer lahko trgovci predložijo transakcije, in opozorila, da pop up, če bi isti dvojni podpis, da pop up. Lahko tudi določite, koliko rudarstvo je bilo opravljeno v določenem bloku z prevarant. Če so bili rudarji, da to ponujajo, bi lahko trgovec izbere koliko douoble zaščita poraba bi rad, da se prilega svoj želeni dohodek. Vendar, če posamezniki ne želijo poslovati prek rudarskih bazenih, bi bilo treba vzpostaviti veliko vmesnik zajema vse rudarje. Podobno Lex Mercatoria, bi to omogočilo trgu tekočine, v katero se strinja s pravilom, določenim dvojni podpis, ali pa se lahko odločite, da ga ignorirajo.

Arbitri bi se uporabljal za obravnavanje vseh sporov in pogodbe izvrševanje, in v bistvu zagotavljajo prostovoljni sodni sistem za skupnost. Čeprav to ni natančna izvedba Lex Cryptographia, in se ne zdi, da je odprto Bazaaris trenutno načrtuje izkoristiti vse vidike idejo, da je mogoče, da so razvijalci viziranje se širi po svojih trenutnih načrtih, ali pa z uporabo te sistem za zagotavljanje "dokaz koncepta" za prihodnje sisteme.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti EOS v 3 preprostih korakih - začetni vodnik

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?

Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Darkcoin je bil dodan na trge Darknet Drug

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila