Bitcoin in prihodnost denarja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin in prihodnost denarja

Bitcoin in prihodnost denarja

Kaj je prihodnost denar izgledal? Če berete ta članek, potem ste bodisi Bitcoin fanatik, altcoin fanatik, ali pa so vsaj dovolj zainteresirani, da naredite nekaj raziskav v svetu šifriranega valute. Torej, da je varno reči, da večina od nas si predstavljati prihodnji denarni sistem, v katerem kripto-valuta vsaj igra pomembno vlogo v sistemu, če že ne povsem dominira sistema. Večina ljudi pogled na zelo dolgoročni prihodnosti šifriranega valute, in videli en kovanec kot edino obstoječo valuto na svetu. Ali je bilo Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, ali karkoli kripto-valuta vam je ljubše, bo ena prevladujejo počitek in uveljaviti kot svetovnega denarja. Medtem ko je ta sentiment je res v teoriji, to verjetno ne bo zgodilo v resnici. Eden od temeljih kosov znanja, ki sestavljajo splošne ekonomske teorije je, da so vse tržne dejavnosti težijo k končnemu stanju ali stanju mirovanja. To načelo velja za vse vidike gospodarstva; cene, ponudba in povpraševanje, podjetniški dobiček in izgube, tudi sprejemanje medijev izmenjave vseh nagibajo k končno stanje počitka in ravnotežja. Kljub temu, da je ta koncept je zelo pomembno analitično orodje, ki ekonomisti uporabljajo razumeti kompleksno naravo trgov, to stanje počitka nikoli ne zgodi v resničnem svetu. Tržni podatki nenehno spreminja, zaradi česar je nemogoče za to stanje končno ravnotežja, znan tudi kot enakomerno vrteči se gospodarstva, da se pojavijo v resnici.

Kako to dejstvo velja za prihodnost šifriranega valute? No, dejstvo, da je nezmožnost doseganja za enakomerno vrteče gospodarstvo pomeni, da bo zelo verjetno za en sam kripto-kovanec uveljaviti kot izključni valuta na svetu. Denarna zgodovina nam kaže v tej smeri. V preteklosti, medtem ko so svetovni trgi večinoma v smeri z enim samim plemenite kovine kot skupni medij za izmenjavo, zlata, je vedno prevladalo de facto dvojni kovinski standard. Zaradi narave trga, ki ga bomo razpravljali pozneje v tem članku, so svetovni trgi sprejeli zlato in srebrno standard. Zlato je bila uporabljena za dražje nakupe, saj je imela višjo kupno moč, in srebro je bila uporabljena za cenejše nakupe, ali pa delno valute za dopolnitev zlate nakupe. Da bi ga dal v smislu fiat, so kosi zlata dolarjev, medtem ko so bili srebrnikov centov. Na trgu se nagibajo k vzpostavitvi enega, prevladujočega šifriranega valuti, vendar je vedno spreminjajoča se narava bo povzročil več kovancev, ki se uporablja kot denar na svetovnem trgu. V tem članku, bomo preučili možnosti za prihodnost Bitcoin- in šifrirnega valute v splošne kartice kot monetarni sistem zamenjajte obstoječe vladne nadzorom struktur. Pogledali si bomo, kako tekmovanje v denarju na splošno kaže, da izbere najboljšo valuto prevlada nad svetovnih trgih in kako konstantna premiki na trgih sproži nastanek številnih medijev, izmenjave s katerimi se trguje po vsem svetu. Za uvod v ta članek, moram navesti, da bom s pomočjo Bitcoin in Litecoin kot dveh prevladujočih svetovnih valut v prihodnosti. I uporabo teh dveh kripto-kovance, ker so trenutno prevladujoči kovanci v šifrirnega svetu in so najbolj prepoznavna imena v šifrirnega skupnosti. Kljub temu, da v nobenem primeru ne pomeni, da sem napovedujejo, da bodo ti dve kovanci dveh glavnih svetovnih valut v prihodnosti.

Narava denarja: težnja po enem prevladujoča valuta

Da bi razumeli težnjo na trgu, da izbere najboljšo valuto, moramo pogledati, zakaj je na svetu več valut za začetek. Ta koncept je pravzaprav zelo preprost. To nima nič opraviti z vladami ali politics- čeprav v preteklosti so vlade vedno monopolnega denarnih sistemov. Obstaja več valut, ker skupnosti sprejeti koncept denarja v postopnih času; plus, valute, ki jih različnih skupnosti izbiri odražajo ekonomije tistih družbah, ki so določene z vsoto subjektivnih vrednotenj posameznikov v njihovih skupnostih. Agrarna družba lahko uporablja krave ali mernikov pšenice kot valute; družba lovcev lahko uporabljajo živalske kože ali puščice za svojo valuto. Kot lahko vidimo, je valuta družbe, je na začetku temeljila na naravi gospodarstva v tej družbi. To je zaradi dejstva, da je prvi, denar je, da imajo uporabno vrednost, ki ni njeno uporabo kot denar. Preprosto povedano, denar mora imeti vrednost kot dober znotraj skupnosti, preden lahko pridobijo vrednost kot sredstvo posredne izmenjave. *

Ko je več skupnosti vzpostavili koncept denarja v njihovih trgov, in začeti z uporabo medijev za izmenjavo, delitev dela širi eksponentno. Posredna izmenjava omogoča posebno specializacijo proizvodnih dejavnikov in pojav primerjalne prednosti. Ko so ti pojavi zgodila v skupnosti, njihova gospodarstva začeli rasti. Ne samo, da rastejo v okviru svojih meja, vendar so tudi začeli širiti izven njihove skupnosti, in podjetniki začeli v stiku s podjetji v drugih skupnostih. Mi lahko imenujemo ta pojav globalno delitev dela. Pojav te mednarodne ekonomije služi kot katalizator za tendenco k globalni uvedbo enotne valute.

Kot skupnosti začnejo izmenjujejo med seboj v tem mednarodnem gospodarstvu, so valute njihovih družb pridobili menjalno vrednost v drugih skupnostih. Ta pojav mednarodne menjalne vrednosti za valuto enega samega družbe se zgodi ravno zaradi vzpostavitve mednarodno delitev dela. Vse skupnosti bo imel interes, da trgovanje svoje blago za blago iz drugih skupnosti. Uporaba denarja omogoča ta promet tako kot to počne v izoliranih skupnostih, ki je bilo omenjeno zgoraj. V bistvu, se bodo posamezniki v eni družbi imajo željo, da imajo tudi valute drugih družbah, tako da lahko kupijo blago te družbe. Ker je mednarodna delitev dela napreduje bliže svoji največji možni meri, skupnost s tem ima najvišjo raven proizvodnje in daje najbolj zelo zahteval blago bo ponavadi skupnost, katerih valuta postane najbolj široko sprejeta in zelo zahteval globalno valuta. Na tej točki smo dosegli ustanovitev svetovne valute. Recimo, da bo Bitcoin ta valuta, bo tako postala v tem točno tako.

Realnosti trga

Kljub temu, da za valuto neke družbe, da remainthe najbolj zahteval globalno valuto, vse stvari v globalnem trgu mora ostati enaka. Z drugimi besedami, ne more biti na trgih nobene spremembe, in enakomerno vrti gospodarstvo, je treba določiti, da za valuto, da ostane globalno prevladujoč vedno. Kot smo videli v tem članku, tak dosežek je nemogoče. To dejstvo pa je, zakaj se zdi malo verjetno, za Bitcoin, da postane enotna, ekskluzivna valuta na svetu. Kot bomo videli v nadaljevanju, je možno, da kot kripto-valutnih povečanje priljubljenosti, bodo različne države uporabljajo različne kripto-valute zaradi različnih razlogov. Narava realnem svetovnem trgu bo res težijo k enotnemu, svetovne valute, vendar pa je dejstvo, da bodo spremembe na trgu podatkovnih nenehno vzdržuje prisotnost več kot enega šifrirnega valute na svetovnem trgu.

Uporaba te monetarno teorijo, da Bitcoin in druge kripto-Valute.

Zdaj bo to teoretično razlago svetovnega izbora valut in ga uporablja za dolgoročno vizijo, ki imajo veliko kripto fanatiki za Bitcoin. Na podlagi današnje kupne moči nešteto šifrirnih-valute Bitcoin je daleč najbolj dragocen kripto-kovanec. Zaradi tega bomo predpostavimo, da bo Bitcoin kripto različica svetovnega zlatega standarda, ki je prevladoval pred vzponom fiat valute. Drugo mesto do Bitcoin po kupni moči je Litecoin. Kljub temu, da je bistveno manj denarno vrednost kot Bitcoin, Litecoin ima veliko večjo kupno moč kot druge kovance pod Litecoin. Zaradi tega bomo predpostavimo, da bo Litecoin za Kripto enako sekundarno srebrovega standarda, ki je prevladoval v svetovnem gospodarstvu pred vzponom fiat.

Z razširjenosti šifriranega valute po vsem svetu, bomo videli težnjo k razvoju de facto "dvojni standardi" na svetovnih trgih. Zaradi svoje precej višjo kupno močjo, bodo bolj razvite industrijske države sprejmejo Bitcoin kot svojo menjalno sredstvo. Posamezniki v teh industrializiranih družbah bo želja, da imajo bitcoins zaradi njihove visoke kupne moči. Ker v revnejših, manj razvitih družbah, se bo težnja k uporabi Litecoin. Zakaj? Ker Litecoin je cenejši, da mine, in lahko ustvari blokov na hitreje kot Bitcoin lahko. Poleg tega litecoins manj redek kot bitcoins, da revnejše države z višjimi prebivalstva bodo imeli lažji dostop do litecoins. Zaradi zgoraj navedenih razlogov, se bo Bitcoin in Litecoin še vedno kupno moč, tudi v državah, kjer je nasprotovanje valuta v glavnem uporabljajo. To dejstvo pomeni, da bo bitcoins neizogibno vstop v revnejše države, kot so začeli proizvodnjo blaga, ki se zahtevajo s strani držav, ki uporabljajo Bitcoin. Injekcija bitcoins v teh revnih državah bo pospešila njihovo rast, s čimer se ustvarja pozitivno povratno zanko gospodarske rasti. Kot jih proizvajajo zaželeno blago, bodo prejeli bitcoins in bodo sposobni proizvajati še več, da izzove še večji pritok bitcoins, in tako naprej. Ko ta proces doseže svoj največji možni meri, bodo vse države uporabljajo izključno Bitcoin. Vendar, kot je navedeno zgoraj, ta pojav je odvisno od staticity tržnih podatkov, kar je mogoče v resnici. Ta resnica pomeni, da je, medtem ko se bo Bitcoin bolj pogosto uporabljajo na mednarodni ravni, pa bo verjetno vedno povpraševanje po Litecoin.

Druga možnost je, da bi lahko Bitcoin izgubila svoje mesto kot prevladujoče valute skupaj. Morda bogate države Bitcoin nenadoma postalo slabo, in kupna moč Bitcoin bistveno zmanjša. Če bi bilo, da pride, potem bi Litecoin postal prevladujoč in najbolj dragocena valuta. Ali morda veliko količino litecoins se izgubi ali uniči, kar drastično poveča mejno koristnost preostalih litecoins, ki bi povečanje njihove kupne moči bistveno. Takšno povečanje pomanjkanje lahko povzroči posameznikom v bogatih državah, da svoje bitcoins za litecoins, in bi se obrnil vloge obeh valutah. Nazadnje, mogoče je novo kripto valute razvit, da postane bolj dragocena kot Bitcoin. V tem primeru bi Bitcoin potisnjeni na slabše countries-, ki bi odpravili Litecoin od trgi entirely- medtem ko bo nova valuta postala medij za izmenjavo bogatih držav, in postopek zgoraj opisano bi začeti znova.

Ne glede na izid Bitcoin in šifriranega valuto na splošno, je jasno, da imamo neverjetno, zmogljivo tehnologijo, ki ima potencial, da spremeni svet drastično. Centralne banke fearBitcoin in so obupani, da bi jo pod njihovim nadzorom, medtem ko se svet adoptingBitcoin na blisteringly hitro stopnjo. Ekonomska teorija razveljavi, odklon inteligenca dal v razvoj teh šifrirnih-valut je presenetljivo, in lahko pričakujemo razburljivo vožnjo ne glede na to, kje se konča.

* To dejstvo pogosto navajajo Bitcoin skeptiki kot razlog, zakaj Bitcoin, ali kripto-valuto, ne more nikoli postati denarja. Trdijo, da je Bitcoin nikoli ne more postati denar, ker nima uporabna vrednost izven njegove vrednosti kot menjalno sredstvo. Ta argument se bo preučila v naslednjih člankih.

Sorodne novice


Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Post Altcoin

Potovalna pot

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Vodič za preprost kriptokurrency za algoritme X

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates pravi, Bitcoin je boljši od valute

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins