Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Bitcoin proizvajalca rudarske strojno KnCMinerfinalized investicijski rundo $ 14M serije A, ki ga na podlagi Nordic-tveganega kapitala podjetje Creandum vodi in svetuje tehnologija investicijske banke GP Bullhound.

Sredstva bodo namenjena za širitev poslovanja od načrtovanja strojne opreme v programsko opremo, aplikacij in storitev v oblaku, kot tudi pospešiti rast KnCMiner je na splošno.

Dan ali dva po KNC napovedala, da je oblak rudarske storitve, KNC oblak, je danes izjavil, da je vrsta krogu naložba $ 14m pravkar končan. Kot je soustanovitelj podjetja izjavil:... Ta krog financiranja bo dodatno utrdilo našo vodilno vlogo pri oblikovanju in uvajanju cryptocurrency storitve strojne opreme.

KNC se trenutno osredotoča na zagotavljanje njihove Titan Scrypt rudar, in serija 2 svojih priljubljenih, dobičkonosnih Bitcoin rudarjev "Neptun", do konca letošnjega četrtletja.

Dve top-uvrščeni univerze v ZDA, New York University in Duke University, ki ponujajo tečaje na cryptocurrencies prvič.

Profesor Geoffrey Miller učil prvi razred nove seveda NYU je, Zakon in Poslovni Bitcoin in drugih Cryptocurrencies, včeraj. 35 študentov udeležil zasedanja - prvi v seriji 14 - ki pokriva osnove denarja.

Tečaj na univerzi v New Yorku, kot je opisano z besedami profesorja Davida Yermack je "ne gre toliko za poučevanje znanje Bitcoin, vendar je pokazati, kako nekatera vprašanja glede premoženja, financ in contractsare bo zelo hitro spremeni v naslednja stoletja. Tehnologija sili ljudi, da ponovno preuči dolgo potekala predpostavk. " 

Študenti oddelka računalništva skupaj s študenti prava in poslovnih šol iz Duke bodo mogli udeležiti tečaja z naslovom inovacij, motnjami in Cryptoventures z naslednjo pomlad. Tečaj se bo s poudarkom na možnostih za podjetja, ki uporabljajo Bitcoin in skupinske verige.

Robocoin, lamassu, BitAccess, BitXatm - globalna Bitcoin ATMmarket je že vročena na število nastajajočih proizvajalcev. Kljub temu, da se ne ustavi novim udeležencem iz napadajo prostor.

Z njegovo uvedbo pozno avgusta, CoinOutlet se v upanju, da napredovati v tem rastočem sektorju industrije, vlaganje zdaj pa zanimanje Bitcoin ponudbe ATM ostaja še vedno odkrili visoke in nove lokacije za Bitcoin bankomatov.

Kljub močni konkurenci na svojem področju, in dohodne predpisi, predsednik uprave CoinOutlet je zelo pozitivna. Pojasnjuje, da je osnovna prednost svojih bankomatov, ki je zelo preprosta in enostavna. "Lahko jih (bitcoins) dobili takoj, vam ni treba čakati, da vam ni treba, da nam podatke o bančnem računu." Kot regulacije Bitcoin, kot BitLicense v New Yorku, je prepričan, da "bodo te kioski postal več kot le kioski kot predpis postane bolj jasno." 

PayStand je izdal vtičnik za e-poslovanje za WooCommerce da bo dala Wordpress trgovci nov način, da sprejme Bitcoin.

Z novicami, PayStand pridruži BitPay postala najnovejši plačila Bitcoin procesor povezati svoje storitve z WooCommerce. Prosto e-poslovanje orodje je priljubljena metoda za WordPress spletne strani, da sprejemajo plačila.

V začetku tega leta, v aprilu, je ponudnik plačilnih rešitev PayStand je pokazala, da je prejela $ 1m financiranja, ter napovedal, da bodo podpirali Bitcoin. Na spletni strani WooCommerence se je razglasil, da WooCommerce pooblastila, 17.77% vseh elektronskem poslovanju spletne strani in da je več kot 381,187 spletne strani! Vsi ti trgovci uporabljajo Woocommerence so sedaj sposobni sprejeti plačila Bitcoin s pomočjo vtičnik, ki ga PayStand razvil.

Investicija roko BitFury skupine, BitFury Capital, je še enkrat.

Skupina je dosegla tisto, kar se kliče "strateško" naložbo v BitGo, ki Bitcoin varnih izdelkov ponudniku. To je BitFury Capital je druga investicija v prostoru Bitcoin, ki poudarja željo, da bi podporo up-and-prihajajo ponudnike storitev, ki si prizadevajo, da bi Bitcoin samo malo bolj uporabniku prijazen.

BitFury Capital je sklad seme, ki je začel v začetku julija, je bila njihova prva naložba objavila 22. Avgusta, ko vlagajo v tisto, kar je bil opisan kot pomembnega Bitcoin ponudniku denarnice. Medtem ko so Bitcoin je pricemay pred kratkim padla, da jih ni upočasnila.

BitGo je bilo prvo podjetje za trženje tehnologijo multi-podpis. BitFury Capital, je strateško naložbo v BitGo, kar še dodatno dokazuje zaupanje v tehnologijo multi-podpis BitGo je. Vendar pa obstajajo tudi druge zanimive vidike v tej zgodbi kot tudi. BitGO prejela 14 milijonov $ v skupna sredstva v višini 14 milijonov $, vključno z $ 12 milijonov, serija A, okrogla vodila Redpoint Ventures in Radar partnerji, še pred nedavnim naložbo. Kaj BitGO bo s pomočjo sredstev za ni jasno opredeljena, vendar pa bo zagotovo jim pomaga razširiti svoje poslovanje. Zanimivo bi bilo videti, kaj v prihodnosti se bo za BitGo, kot tudi za multisig, zdaj, da veliki investitorji vse bolj lije sredstva v tehnologijo.

Sorodne novice


Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

Kako kupiti Monero v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Nasveti za investiranje novic

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Post Altcoin

Lex kriptografijo, bitkoin in Revolucija odprtega bazarja

Post Altcoin

Kako priti svoj prvi Bitcoin danes