Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Prebivalci Indoneziji lahko sedaj kupujejo in prejemajo Bitcoin prek okenc na več kot 10.000 "Indomaret 'priročno trgovin po vsej državi. Projekt je bil razvit na pobudo Bitcoin Indonezije in bo potekal prek izmenjave Bitcoin.co.id v sodelovanju s plačilnega procesorja iPaymu.

Problem v Indoneziji je, da je res velik odstotek prebivalstva nima dostopa do bančnih storitev. Po podatkih iz vključitve podatkov Svetovne banke, finančne iz leta 2011, le 20% Indonezijci, starih 15 let ali več, imate račun pri formalni finančne institucije. In vemo, da je Indonezija res naseljena država, kjer živi 250 milijonov prebivalcev lahko zlahka predvidevamo, da je država v boljšega plačila omrežja. Ljudje se zanimajo pri prenosu denarja z uporabo te storitve ne bodo potrebovali dostop do bančnega računa. Uporabniki Bitcoin.co.id bodo morali položiti nekaj denarja na Indomaret trgovini, da bi vrh off svoje račune. Čeprav bi ta rešitev zahtevajo kupci nekako najti dostop do interneta, da bi dostop do bitcoinin svoj račun, je dejal, da je še en izdelek v pripravi za pomoč ljudem, ne da bi celo spletnih virov vir digitalno valuto.

Dobra novica, če ste cryptocurrency navdušenec in potnik, ki uporablja CheapAir.com. S sedežem v Kaliforniji Calabasas, služba, ki je dobro znana v skupnosti za njihovo sprejemanje Bitcoin plačil se je razširil svojo povezane s kripto doseg, ki ga zdaj sprejema dogecoin in litecoin. 

Z velikim uspehom CheapAir dosežen, ko so začeli sprejemati Bitcoin novembra 2013, so se zdaj odločili, da partner z GoCointo začeti sprejemati Dogecoin in Litecoin plačila. Od takrat so se njegove Bitcoin prodaja presegla 1,5 milijona $, znesek, ki presega prvotna pričakovanja družbe, Jeff Klee, predsednik uprave CheapAir povedal Forbes. CheapAir omogoča ne samo kupci za nakup letalske vozovnice za Bitcoin ampak tudi možnost, da rezervacijo hotelske sobe, najem avtomobila, in celo križarjenje izlete vse na enem mestu. To daje navdušence cryptocurrency celo več možnosti o tem, kje preživeti svoje digitalne valute. 

Morda se boste spomnili, da je (naj bi bil februar, natančen) v začetku tega leta, Bitcoin nakup / prodajo posrednika LocalBitcoins.com objavili, da so delali na projektu Bitcoin ATM.

Prišlo je celo prva serija na voljo, zdaj pa je storitev sprejemanje naročil za njihove novejše videza naprave, ki LocalBitcoins pravi, ne potrebuje internetno povezavo.

Po objavi Lokalni Bitcoin, da so dela na Bitcoin bankomatih, nova napoved prišel, da nas obvesti, da si pripravljen sprejeti naročil. V skladu s specifikacijami, objavljene na svojem blogu, ATM bo stalo 1500 EUR (+ DDV za strank EU). Naprava ima 318 x 340 x 264 velikost milimetra, in teže 15 kilogramov, s kapaciteto 300 bankovcev v viličar. Tudi omeniti, da se naprava lahko programirajo, da skoraj vsak fiat valuto, vendar pa se lahko uporablja le ena naenkrat.

DigitalTangible, v sodelovanju s prodajnih Amagi kovine

Ki je pred kratkim na naslovnice s svojo napovedjo, da sčasoma prenehali s sprejemanjem USD kot plačilo za plemenite kovine, se uvaja trg, ki bo omogočil vlagatelji za izmenjavo bitcoins za zlato v realnem času. To prinaša na trgu svojo patentirano "dokazilo o skrbništvu" pregledna dostave in zlato sistem sledenja. Namen te pobude je, da uporabite Bitcoin Blockchain zagotoviti poceni sistem za dragocene trgovci kovin in izkušene trgovce, da takoj zamenjali za nestanovitnost, zlato je za to od Bitcoin je.

DigitalTangible uporabnikom omogoča nakup zlata neposredno bitcoins. Po nakupe uporabnik zlata je, je plemenite kovine nahaja v priporu, in kupec prejme dokazilo o skrbništvu, skupaj z nekaterimi digitalnimi žetoni. Ti žetoni so nato postavi na trgovanje exchangewhere žetonov poteka. Uporabniki lahko izplačilo donosov, pretvorbo žetone v bitcoins ali fizičnega zlata, ki se pošiljajo na njihovo vrata. To je vse zaradi DigitalTangible je patentirani Dokazilo o priporu pregleden dobave in zlato sistem sledenja, nove inovacije, da oni prinaša na trg.

Alternet Systems je napovedal, da njegove hčerinske Alternet Plačilni Solutions (APS) začela svoj svetovni poslovanje Bitcoin obdelavo plačil. To so dosegli s sporazumom partnersko strateško kanala z BitPay

APS je sklenil neizključno sporazuma za prodajo in podporo BitPayplatform v bazo strank Alternet je. S strokovnim znanjem Alternet je v poslovnih mobilnih in razdiralne plačila tehnologije, ki jih bomo osredotočili na zagotavljanje Bitcoin plačil za poslovanje poslovne transakcije. To vključuje izmenjavo materni valute Bitcoin in / ali Bitcoin do USD v Ameriki, na Karibih in v azijsko-pacifiški regiji.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako si lahko brezplačno prenesete Bitcoins: 18 spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Jesse Powell, Ripple, odstopi

Post Altcoin

Štiri dejstev o Bitcoin denarnicah, ki jih morate poznati

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje umetnosti, anonimna kriptokovnost

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Potcoin je kje je! Uvod v potcoin

Post Altcoin

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

Post Altcoin

Dogovor sprejel Twitch.tv!

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta