Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa

Po dolgem premoru, je kovance Kratek Dnevno poročilo vrnil! Veliko se dogaja v svetu digitalne valute, in tukaj je nekaj nedavnih dogodkov, ki ste morda zamudili.

Twitch.tv Sprejema Dogecoin

 

Že danes, prek twitter, ogromen spletu video streaming storitev, Twitch.tv, je sporočil, da so zdaj sprejema Dogecoinfor svojo naročniško Turbo načrt.

Šali, in energična, skupnost Dogecoinis odlična izbira za skupnost usmerjeno spletno stran trzanje je. Shibes so bili zelo navdušeni nad novico. Veliko oni so jih že kupili naročnino uporabo Dogecoin in cena valuta se je od novic povečala za 17%.

Apple Pay Double zaračunava svojim uporabnike

Zahtevani Bitcoinrival, da tudi Bitcoin vlagatelj Marc Andreessen pohvalil, je dvojno zaračuna veliko je usersfor nakupe. Medtem ko uporabniki opisujejo izkušnje pri uporabi Apple Plačaj kot priročna in enostavna, so bili razočarani in jezni, da vidim, da so zaračunali dvakrat za vsako plačilo, ki jih je naredil s storitvijo. Zelo zanimiv razvoj, in tista, ki opozarja na nekatere negativne vidike centraliziranega plačilnega sistema. To je še en primer prednosti Bitcoin je.

Vendar pa je Apple Pay šele začel, pa bomo videli, kako je razvoj odvija.

Zgodnje Bitcoin Coder in Bitcoin Foundation glavni znanstvenik, Gavin Andresen, imel AMA Včeraj

Glavni znanstvenik v Bitcoin Fundacije je odgovoril na klic reddit, in se pošlje v AMA. Je odgovoril na številna vprašanja, ki segajo od, če je še vedno v stiku s CIA, da njegove misli o altcoins. Zdi se, da je Gavin zelo navdušen nad vsemi, ki niso valute uporablja v blockchain. Kljub temu, Gavin ni ljubitelj Altcoins, in navedla, da lahko vsaka inovacija v Altcoins lahko dodajo Bitcoin.

Poleg tega, Stills misli, da mora imeti Bitcoin trdo vilico, da bi preživeli in pravilno lestvico, in omenil, da je jedro razvojne ekipe odmikajo od denarnice QT. Nazadnje, v izjavi pozavarovanja, je trdil, da je bil zelo prepričan, da ni večjih hroščev v kodi Bitcoin je.

Izsiljevalska razsoja italijanske vlade Računalniki Hostage Za Bitcoin

Virus, ki smo poročali o nekaj mesecev nazaj, je pred kratkim razširil prek računalniškega omrežja theItalian vlade. Virus bi šifriranje datotek in grozi, da jih samo dekodiranje, če bi bitcoins dostavi na naslov, ki. Znesek 400 evrov, za vsako datoteko, dvakrat po tri dni, če ni bila plačana vnaprej.

Kot večina vlad na zvezni ravni je bila italijanska vlada zelo Vesel spletnega valute, vendar lokalni ravni ni imelo stika z cryptocurrency. Policisti so bili šokirani, da bi ugotovili, da ne morejo izslediti transakcije Bitcoin ko so plačani cyber kriminalci. Po navedbah uradnikov, čeprav so imeli hekerji breznu, da jim povem, če so imeli kakršne koli težave v stik z njimi.

To dogaja v trenutku, ko je EU začela s poudarkom na povezanih cryptocurrency kriminala je prepričan, da ima vpliv.

Tecnisa postane največji Bitcoin Merchant v Latinski Ameriki

Brazilski nepremičnin podjetje, Tecnisa, je objavila, da je sprejemanje Bitcoin. Kot rezultat, je zdaj največji posel v Južni Ameriki sprejeti Bitcoin. To je še posebej impresiven novica za Brazilijo, ki je močna, a borijo, Bitcoin skupnosti.

Tecnisa združuje številne južnoameriške podjetja, ki obdelujejo Bitcoin plačilo prek procesorja plačilne cryptocurrency, BitInvest. Tecnisa za trženje in mediji manager, Gustavo Reis, je povedal Coindesk,

Prepričani smo, da bo R $ 1,8 milijard, open-kapitalska družba, kot Tecnisa potisnite sprejetje vseh straneh števec: kupci bodo imeli več možnosti za uporabo in trgovci bodo imeli več obseg transakcij za raziskovanje.

Sorodne novice


Post Altcoin

Cryptocurrency bitka Zelenih

Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti

Post Altcoin

16 odličnih in uporabnih Bitcoin kalkulatorjev

Post Altcoin

Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je zdaj oborožen z multisig

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

Kako priti svoj prvi Bitcoin danes

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike