Anonimne kriptokutence: njihova zgodovina je na kratko | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Anonimne kriptokutence: njihova zgodovina je na kratko

Anonimne kriptokutence: njihova zgodovina je na kratko

Anonimnost je bila vedno, ko v digitalni skupnosti valute stranke. Mnogi zmotno mislijo, da je Bitcoinitself inherentno anonimen, ko je v resnici zagotavlja pseudonymity na najboljše. To je povzročilo precej mešamo v skupnosti, in mnogi razvijalci so začeli ponujati svoje lastne rešitve.

Rojstvo trend v cryptocurrencies

Po kriptografske valute se je začela vse bolj široko popularnost v letu 2013, smo videli tudi veliko povečanje njihovega števila. Resnica je, da ni bilo tako težko za nekoga z nekaj osnovnega razvojnega programa znanja ustvariti svoj kovanec. Na neki točki smo lahko videli, da je bilo nekaj ali celo več novih cryptocoins sprosti vsak dan skoraj. K sreči se to ne bo trajalo dolgo. Investitorji in uporabniki valuta začela iskati inovacije in takrat kovanci, ki se uporabljajo zaslišali sisteme za izboljšanje anonimnost je začel vedno bolj priljubljena kot dobro.

Prvo Bitcoin "napaka"

Mnogi ljudje zmotno menijo, da je Bitcoin popolnoma anonimen način plačila. Čeprav to morda ne bo povsem napačna, saj je v mnogih pogledih Bitcoin ponuja večjo anonimnost kot druge možnosti plačila, to ni povsem anonimen. Ker so vse transakcije shranjeni in dostopni prek blockchain je bilo predlagano tudi v originalni beli knjigi Satoshi je bilo priporočeno, da morajo uporabniki Bitcoin uporabljati nov naslov za vsako transakcijo, da bi se izognili transakcije so povezane s skupnim lastnikom. In čeprav so IP-naslovi niso shranjeni v blockchain Gavin Andersen enkrat poudariti naslednje:

Razen če ste zelo previdni, na način, ki ga uporabljate Bitcoin (in imate tehnično znanje in izkušnje, da ga uporablja z drugimi anonimnosti tehnologij, kot Tor ali i2p), bi morali domnevati, da bo vztrajen, motiviran napadalec lahko povežete vaš IP naslov s svojimi Bitcoin transakcije. 

Ob teh in mnogih drugih dejavnikov upostevala razvijalci začeli delati na način, da se izboljša anonimnost cryptocurrencies kakor tudi povečati priljubljenost svoje valute, ki jo sproži zanimanje ljudi z inovacijami. To je pričakovano, da bi se ljudje bolj verjetno digitalno valuto z aktivnim in usposobljene razvojne ekipe, ne pa nekaj, kar je bil kloniran in ne ponuja nekaj novega, poleg starejših alternativ.

Začetek anonimnih digitalnih valut

V začetku leta 2014, bi DarkCoin prvi kriptografska valuta ponuditi celotno anonimno transakcijski sistem. Tudi danes Darkcoin ostaja najbolj priljubljen anonimni altcoin, vendar to ni edini igralec v igri. Nekaj ​​časa, preden je javnost zdaj zapuščeno Stablecoin imela javnost mešalno storitev. Protokol, ki bi zmešamo posle skupaj z namenom, da bi sledenje pretok kovancev in izdelavo združenja težje. Tukaj je seznam drugih pomembnih primerov:

  •  Bytecoin, ki je izšla marca 2014. To je prvi Cryptonote temelji valuta
  • Anoncoin, so kovanci prenosi storiti z uporabo darknets le za preprečevanje sledenja koren transakcij
  • Zerocoin, projekt, ki je še vedno v razvoju z namenom izboljšanja pomanjkljivosti Bitcoin
  • Cloakcoin, ki je izšla v juniju 2014 izveden in decentralizirano p2p Funkcija anonimizacije preko Dokaz razširitve kocki protokolarnih
  • XC, do konca in šifriranje in trustless po več dizajn skupaj z drugimi funkcijami, ki so še v razvoju

Prihodnost anonimnih digitalnih valut

Navedeni primeri morda ne zdi veliko, ampak tisto, kar je gotovo, je, da anonimnost je zagotovo utrla pot v cryptocurrency ekosistem in je tukaj, da ostanejo. Tehnologija za dosego resnično anonimnost je uporabnike kriptografskih valut v letošnjem letu dosegla ogromen napredek. Čeprav večina tehnologij, ki se uporabljajo za izboljšanje anonimnost še vedno v razvoju z Bytecoin in je edini altcoin od zgornjih primerov ponuditi končnim izdelkom in še vedno aktivno razvojno ekipo; prizadevanja so še vedno čaka na dodelavo drugih projektov, kot tudi. DarkCoin napovedal, da se Darksend + prihaja konec julija / začetek avgusta 2014, da bo končni productas dobro. Druge stranke so delali na zaključna svoje projekte in sprostitev končni rezultat, kot dobro. Anoncoin, Zerocoin in Cloakcoin so napovedali, da se bodo nove funkcije izšla še letos. XC je popolnoma funkcionalen, vendar veliko od tega je funkcije, so še vedno v razvoju, načrti valuta v prihodnje zdi obetavna.

Sorodne novice


Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka, ki je bila presenetljivo resna

Post Altcoin

Multi-vPoW: rešitev Myriadcoin za združevanje rudarjenja

Post Altcoin

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

6 Bitcoin trgovanja vaje vredno branja

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Post Altcoin

Seks in enojna Bitcoin

Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike