Anonimnost kriptokutentov II. Del - Cryptonote & Darkcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Anonimnost kriptokutentov II. Del - Cryptonote & Darkcoin

Anonimnost kriptokutentov II. Del - Cryptonote & Darkcoin

Čeprav je skupno anonimnost ni izvedljiv v tem trenutku, lahko šibka oblika visoke varnosti biti. Na osnovi Cryptonote valute lahko uporabite melodije podpisov, za razliko od skupinskih podpisov, ki zahtevajo zaupanja vredno stranko. Vsaka transakcija z Bitcoinhas javno ključno vezana na njem, ki zahteva majhno skripto, ki se proizvaja, da preživijo po izhodu ta ključ. Ko ljudje to transakcijo so videli, da je stara izhod uporabljajo in so bile ustvarjene, da so novi rezultati.

Kaj so Ring Podpisi?

Ring podpisi so različni. Ti so vezani na poljubni skupini javnih ključev in le ena mora biti znano, da se prijavite na transakcijo. Cryptonote počne tako, da ima vsak vhod transakcija dejansko niz neporabljenih izhodov iste vrednosti, da ga podpiše z uporabo vseh tipk navedeni rezultati. To je nemogoče razlikovati transakcij in odkriti, kdo je dejansko podpisnik. Medtem ko je ta tehnologija zvoka, ne vsak izvajanje je. Boolberry in Moneroare le dva delovna, zvočne izvedb, z alternativami, kot so Bytecoinnot da je vredno.

Postavlja se vprašanje, če je ni mogoče odkriti katerih izhodi so preživeli, kako lahko sistem prepreči scammers iz dvojno porabi enake izhode? Poseben algoritem ima dejansko podpis ključ vtisnjeno s ključno podobo, ki morajo biti objavljene, če je podpis. To ni mogoče razveljaviti, da bi našli izvirno ključ ali de-anonimni pošiljatelja, vendar pa omogoča uporabnikom, da si je ponovno uporabiti ključno podobo in ni odločila za sodelovanje v poslu prevara.

Tehnični Potencial Cryptonote

Cryptonote je eden izmed najmočnejših možnosti, kljub temu, da ni popolnoma nič znanja. Še posebej odločen preiskovalec lahko še vedno lahko odkriti identiteto zaradi majhne količine vhodnih informacij s strani uporabnika. To je zelo uporabno napredek, s težavami, ki so večinoma moč fiksirati. Razširljivost je velik problem, saj navadnih trgovinah Bitcoin skupni seznam neporabljenih izhodov na vozlišče z omejeno skladiščenje. Cryptonote shranjuje vse to na RAM-a, ki močno omejuje njen potencial v merilu. To se lahko spremeni s silijo uporabnikom shranjevanje le izhodov tipk v njihovi lasti in nekaj drugih, da ostane anonimen. Izboljšanje na tem sistemu omogoča enakovredno CoinJoin-ing vse transakcije v vsakem bloku, z izjemami, ki bi rudar de-anonimni na CoinJoin in je ni mogoče Cryptonote odkriti varanje rudar.

Drug problem je, da bi lahko anonimnost ogrožena drugi v nizu, prikazovanje obroč podpis z dveh drugih izhodov lahko videli drugi lastniki dve izhodni porabi svoja sredstva z enim samim podpisom. To omogoča, da vedo, kdo preživel svoja sredstva, saj lahko vsak izhod se uporablja samo enkrat, in to je mogoče storiti dolgo potem, ko se zgodi transakcija. Dva od treh posameznikov potrjenih so preživel liste le en posameznik, niso bila porabljena, ogrožanja varnosti s potencialno identifikacije. Možna rešitev ima Cryptonote zahtevajo minimalno velikost niza.

Kljub temu, da vodi k drugi problem - lahko obstaja le toliko izhodi vseh velikosti, in vsi rezultati v anonimni garnituri mora biti enake velikosti, tako da se lahko mreža določiti, koliko se porabi. Reševanje bi to zahtevalo kar izhode vseh velikosti v vsaki anonimni niz, nato pa ob minimalno velikost, da je porabljen znesek. Potencial za najmanjše uporabnika velikosti, da se razkrile tudi resnična grožnja, saj lahko vsak Cryptonote izhod je preživel le enkrat. Rešitev obstaja, kjer je vsak izhod lahko bere kot en sam, enoten, distribucijo rezultatov. Lahko bi porabili pol Bitcoin, in dva lahko preživijo three.33 iz Bitcoin, bi mreža lahko dodate kot eno skupno Bitcoin. Izvedljiva anonimni niz velikost je mogoče s tem sistemom, čeprav je možno, da bo ogrožena zaradi nekaterih uporabnikov, ki razkrivajo svoje ključe, vendar ni znano, način, kako preprečiti, da se na vsakem sistemu.

Anonimnost Via Darkcoin

Darkcoinoperates kot nekoliko lomljeni različico CoinJoin na normalno Bitcoin stranko. DarkSend + vidi možnost samodejno anonimnosti vse kovance na intervalu, ne samo, ko so poslani, pri čemer celotno zbirko kovancev kot anonimni vrednosti. Sistem masternode bi tudi kravato multipla DarkSend gre skupaj, da bi povečali varnost, ki omogoča varnost, tudi če so ogrožena nekatera vozlišča. To lahko vidite resne koristi kasneje pa, dokler se na resne tehnološke inovacije, varnostni sistemi alt kovance imajo resne temeljna vprašanja.

Tune v naslednjem tednu za razpravo o Dark Walletand bizantinski cikla!

Sorodne novice


Post Altcoin

Bitcoin & kratkoročni donosi

Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Post Altcoin

Dragoceni izdelki prinašajo Crypto vsem

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma II

Post Altcoin

Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac