Anonimnost kriptokutentov I. del - obstoječi protokoli in zerocoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Anonimnost kriptokutentov I. del - obstoječi protokoli in zerocoin

Anonimnost kriptokutentov I. del - obstoječi protokoli in zerocoin

Ena od največjih allures v cryptocurrencies je njihova sposobnost, da bi se izognili odkritju, bodisi s strani vladnih agencij ali drugih radovednimi očmi. V luči tega Snowden škandala, se je povpraševanje za spletno varnost doživela izjemno rast. Obstoječa orodja zasebnosti v Bitcoinmust treba oceniti, da se ugotovi, ali je anonimna o "svojem. Idealna hipotetično cryptocurrency za anonimnost, skupaj s sedanjimi poskusi, je prav tako treba raziskati. Cryptonote, njegove "omejitve, in izvedljive strategije izvajanja zelo dejavnik v skupne zmogljivosti za anonimne cryptocurrencies. Če je mogoče ustvariti povsem anonimen cryptocurrency, bo to pomenilo novo dobo tako za spletne transakcije in za svobodo od omejitev, ki jih vlade.

Bitcoin je decentralizirana orodje, ki omogoča ustvarjanje in pošiljanje sredstev skoraj takoj po vsaki razdalji. Vendar pa so sredstva dokumentirani v javni knjigi znan kot blockchain. Zgodovina vsake transakcije je javno dostopna, kar omogoča minimalno zasebnosti. Običajni protokol naslovi Bitcoin to z uporabo javnih ključev kot identifikatorjev, dolgih in zapletenih imen, medtem ko skriva posamezne identitete. Bitcoin stranke ustvarjajo tudi številne javne ključe za pomoč pri vezanih en sam naslov osebi. Vendar pa ti omejevali niso dovolj, da bi identiteto posameznika pošiljanje sredstva skrite iz katerega koli namenske lovca. Bitcoin pralnice so skupno rešitev, storitve, ki mix transakcije prikriti zgodovini transakcij.

Obstoječe Protokoli v Anonymous Cryptocurrency

Trenutno lahko Bitcoin se v veliki meri usmerjena v anonimnosti. CoinJoin in CoinSwap sta dve močni mehanizmi za to.

CoinJoin paste skupaj več transakcij zamenjati identiteto vsake transakcije. Vsaka izmenjava Bitcoin je vezana na seznam prepoznavanje izhode s sigital dignature. Transakcija se razveljavi, če je skupna proizvodnja manjša ali enaka vhodni vrednosti, in transakcije pristojbine zbirajo rudarjev. Ta sistem se uporablja za obrambo Bitcoin proti ponarejanju. CoinJoin je težko dobro impliment, saj poskuša, da izhodne vrednosti kar najbolj skladna, da bi preprečili njihovo združevanje na vhodne vrednosti. Ki izhajajo rezultati ne morejo biti porabljena v istem trenutku, saj jih ta opredeljuje kot eno skupino. Dve različni stranki, mora biti vključen v pridruži in ne more biti centraliziran strežniški sistem, ki se lahko ogrožena. CoinJoin ni zares uspešno izvaja v tem trenutku, ampak DarkWalletintends v celoti uresničiti svoj "potencial.

CoinSwap meša transakcije brez centralnega strežnika, tudi preko ločenih blockchains. Rezultat je podoben klasičnim CoinJoin. To je, kot če dva uporabniki izmenjujejo zasebne ključe osebno, pa je blockchain ne vidim kovanci, ki se premika, da lahko zazna samo transakcijo kot nepravilnost. Če se skoraj ne uporabniki z uporabo tega sistema, lahko njihove transakcije zamenjali temelji zgolj na to. Ni orodja, ki se trenutno izvajajo to v celoti.

Potencial za Cryptocurrency s popolno anonimnost

Nič znanja dokazila imajo zmogljivosti za zagotavljanje popolnoma nemogoče izslediti pot za sredstva, vključno s tako njihovega izvora in namembnega kraja. Bitcoin transakcije so v bistvu objavo bloki, ki preslikajo stare izhode za nove. Namesto tega bi se dokazi nič znanja glej rudarjev jih objavljamo v nizu veljavnih transakcij. Te transakcije zemljevid staro vrsto vsakega izhoda na nabor vsakega novega izhoda. To je mogoče pospešiti s prepričljivimi prejemnika izbrati ciljne naslove in distribucijo vsako posamično med različnimi rudarjev, samo rudar, ki ima blok in prejemnik bi vedeli, kje so sredstva gredo. Vrednost vseh sredstev, bi še vedno vidna in sledenje se lahko doseže s primerjavo količine odšteti in dodali med računi. Sredstvo za to je znan kot homomorphically-kodiranih vrednosti. To bi omogočilo združevanje več storitev brez izpostavljanja podatke za vsako posamezno storitev na drugega, v tem primeru storitev, pri čemer je denarnico in blockchain.

Storiti nič znanja računanja, bi avtor protokola imajo tajne podatke, ki jim daje sposobnost za oblikovanje lažne dokaze. Ti lažni dokazi omogočajo ustvarjalec ustvariti sredstva na voljo, ne da bi odkrili. Nad to ogromno slabosti, izračun zahtevane niso izvedljive za nekaj časa. Protokol vidi tudi pomanjkljivosti v svojem "zaupanja vreden akumulator, pomanjkanje raziskav na tem področju, in nezmožnosti za odkrivanje gospodarskega propada zaradi nerazumljivosti dokler gospodarstvo je onkraj so reševanje.

Zerocoin je potencial za anonimnost v Bitcoin

Zerocoinattempted ničelno znanje in je pripeljala do skrajnih omejitev. To se je razvila v bolj učinkovit protokol, ki omogoča neposredno zasebnih plačil za skritih vrednot, znan kot Zerocash. Zerocoin in Zerocash delujejo v okviru mreže Bitcoin kot niz razširitev in omejitev v zvezi z že obstoječim protokolom. Ne centralizirano izdajatelj kovanec je potrebna za izdajo Zerocoins. Četudi so mnogi vozlišča ogrožena, bo protokol Zerocash še vedno lahko deluje, saj se lahko zelo razširjen med Bitcoin uporabnike, ki ne potrebujejo aplikacij tretjih oseb ali dodatne programske opreme. Neposredno peer to peer posli omogočajo tudi večjo varnost. Uporabniki pretvarjanje javno zabeležili Bitcoins v anonimnem Zerocoins, ki jih je nato mogoče poslati drugim uporabnikom Zerocoin jih lahko pretvori tudi nazaj v Bitcoins, čeprav je to nepotrebno, saj se Zerocoins lahko uporablja za vsako transakcijo. Glavne pomanjkljivosti z Zerocoin so, da mora imeti vsak kovanec enako vrednost, ne more skripte dovoljeno, in je bila potrebna velika količina dela, da gredo v posebne optimizacije. Projekt je bil sprva razširitev protokola Bitcoin, ki je omogočila uporabnikom, da se pomešajo svoje kovance.

V prihajajočih delov, bodo razpravljali bizantinski cikel, DarkWallet in alternative za celotno anonimnosti.

Sorodne novice


Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

Nasveti za investiranje novic

Post Altcoin

Myriads EasyMiner prinaša Myriadcoin na nove trge

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

10 Koristna orodja, da ostanejo povezani z Bitcoinovim trgom

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

Post Altcoin

Fluttercoin: nova ideja po alternativi za Bitcoin

Post Altcoin

Jesse Powell, Ripple, odstopi