4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Konkurenca je vedno huda na Bitcoinwallet bojišču, z uspešno kandidata zdaj prihaja z vseh strani spektra - še posebej, ker Apple zeleno luč za Bitcoin denarnice na iOS. Zdaj, ko imamo veliko možnosti za shranjevanje Bitcoin na praktično kateri koli napravi, logičen naslednji korak je, da ugotovite, katere so najboljše.

Sem že pregledal panj Bitcoin walletand mu dali zelo pozitivno oceno. Vendar pa je bila, da pregleda samo v aplikaciji za Android in več updateshave prišlo od takrat v panj zemljišč - najbolj predvsem sproščanje spletno denarnico, ki deluje na HTML5 in je združljiv z vsemi sodobnimi spletnimi brskalniki in celo mobilne naprave.

Ta del bo predstavil štiri različne funkcije, ki bi panj potencialno revolucionaren Bitcoin denarnice. Res je, dva od teh lastnosti so le delno podrobneje opredeliti, zadnja pa je le predlog, ne pa vse funkcije so na voljo na vseh napravah, prav zdaj. Toda skupaj celota funkcionalnosti panj predstavlja velik skok naprej v tisto Bitcoin denarnice so sposobni.

1. Inovativne varnostne rešitve

Panj web applicationsports poenostavljeno HTML5 vmesnik in HD denarnico. V tem primeru, HD ne stoji za "visoki ločljivosti", temveč "hierarhična deterministično" - tehnični izraz, ki se nanaša na sposobnost denarnico, da se ponovno vzpostavi s samo 12-besedo geslom.

V bistvu to pomeni, da je denarnica treba nikoli treba podpreti, saj uporabnik potrebuje le zapomniti ali zapisati posebno kombinacijo besed. S tem enotnega 12-besedo gesla mogoče dostopati, lahko njihov panj spletno denarnico iz katerega koli računalnika ali HTML5-usposobiti naprave z internetno povezavo.

Ta vrsta vrednostnih papirjev pomeni, da je uporabnik v celoti nadzor nad svojim Bitcoin. Zasebni ključi niso shranjeni na osrednjem strežniku, in ni potrebe, da zaupate Gmail ali Dropbox z varnostne kopije. Denarnica je večno na blockchain, in vedno dostopen s HD gesla.

To je relativno nov dodatek k protokolu Bitcoin - poimenovali BIP32 - in je bila izvedena le z nekaj strankami denarnico, kot ELECTRUM. Toda ta funkcija je zelo dobrodošel dodatek k panja in bo služil za poenostavitev varnost za priložnostne uporabnike Bitcoin.

2. Multiple Podpora Cryptocurrency

Panj je spletna aplikacija začela tudi z edinstveno funkcijo za Bitcoin denarnice - podpora za različne cryptocurrencies, vseh shranjenih v isti denarnici. Zdaj je samo podpora za Bitcoin in Litecoin, vendar razvijalci iščejo dodati toliko cryptocurrencies, kot je mogoče. Morda celo ustvariti samostojno APIthat lahko povežete s skoraj vsak blockchain in poizvedbo kot podatkovno bazo.

Ne samo, da so razvijalci želeli vključiti drugih priljubljenih altcoinssuch kot Blackcoin, temveč tudi po meri sredstva, ki jih Crypto 2.0 platform, kot Counterpartyand Ethereum ustvarili. Predstavljajte si, da lahko iskanje do decentraliziranih zalog podjetij, desno od v panj Bitcoin denarnico.

Tak omni-denarnica bi bila resnično inovativni, saj so sedaj zelo omejene možnosti za shranjevanje več kovancev. Eden lahko naložite in namestite Qt namizni odjemalec vsakega kovanca je - neprijetno in pogosto veliko sredstev - ali samo obdržati kovance centralizirano trgovanja spletne strani, kot Cryptsy ali Mintpal.

Ob varen način za shranjevanje več vrst kovancev na enem mestu bi bila resna prošnja za cryptocurrency skupnosti. To bi postala tradicionalna Qt denarnice zastarel za kaj drugega kot za shranjevanje cel blockchain, rudarstvo in kovanje. Prav tako bi odpravili tveganje izgube denarja v taksist napade na centraliziranih borzah.

3. Vgrajen v App Store

Panj je prvi Bitcoin denarnico, da so avtohtone integracijo aplikacij tretjih oseb, kot so spletne strani Bitstamp trgovanja ali iger na srečo igra minsko polje. Raved sem o tej funkciji v svojem pregledu panja, in še vedno verjamem, da je to eden izmed najbolj kul funkcij v nobeni denarnici zdaj.

Trgovina app ostaja omejen na peščico aplikacij na tej točki, in nobeden od njih so še posebej revolucionarna. Vendar bo to spremenilo, ko je aplikacija pridobi večjo priljubljenost, in razvijalci začetek prenosa svojih spletnih storitev na platformi panj za dostop do te demografske.

Nekaj ​​možnosti, da si lahko predstavljam vključuje vse kotičke iger na srečo aplikacije z avtomati, blackjack in Texas Hold'em (pečata s klubi, kdorkoli?); zasebnost ojačevalci kot CoinJoin in DarkWallet; in decentralizirane tržnice kot OpenBazaar. Z digitalno valuto in široko odprte aplikacije platformo, nebo je resnično meja.

Razvijalci panj zagotavljajo koristen vodnik o GitHubfor ustvarja izvirne aplikacije, ki so v bistvu le svežnji CSS, HTML in Javascript kode, ki delujejo znotraj okna v panj. Kot vodnik pravi, "lahko uporabljate tudi funkcije, ki bi jih pričakovali od standardnega sodobnega spletnega brskalnika."

4.-Feature Na Crowdfunding (predlog)

Malo več kot pred dvema tednoma, en panj razvijalec objavljen na GitHub idejo za dvig moneyfor usmerjen razvoj posebnih panja funkcij. To bi omogočilo donatorje, da v bistvu glasovali o tem, kaj želijo razvijalci, ki se delajo na in neposredno podpirajo posebne dodatke k funkcionalnosti panj.

Ali to vizija crowdfunding zveni znano? To naj bi, ker je zelo podoben Mike Hearn je Lighthouse- ki, ko se sprosti, bo omogočilo ljudem, da neposredno financiranje posebne nadgradnje na osnovno protokolu Bitcoin, ki jih želijo Hearn delati. To je model crowdfunding, da je treba izboljšati pogosto samostojna odnos, ki ga imajo podjetja s svojimi uporabniki.

Mike Hearn chimed na panju je crowdfunding delovno mesto, ki pojasnjuje, kako je njegov svetilnik projekt deluje in ali bi bilo v skladu z vizijo panj za financiranje denarnice nadgradnje. Hearn sklenila z dolgotrajno komentar, ki pojasnjuje vse potrebne ukrepe, ki bi bili potrebni za vključitev Svetilnik v panj.

Vendar Hearn ugotavlja, da je "Svetilnik ni open source ni, zato zgornja načrt ni izvedljivo, dokler ni." To je zato, ker Hearn želi, da bi toliko denarja, kot je mogoče off svetilnika pred odpiranjem v svet. Zato bi bilo nekaj časa, preden je panj dostop do te posebne metode crowdfunding.

Ob Bitcoin Denarnice na naslednjo stopnjo

To so bili le peščica sedanjih in prihajajočih panj funkcije, da ujete moje oči pred kratkim - brskanje GitHub profil donosov panju je še bolj predlagane funkcije, ki se lahko izvajajo tudi v prihodnje.

To je razburljivo starosti, ko lahko ogledate v realnem času, kako so razvijalci izumlja nove načine, da nam uporabite naš denar, in celo lahko neposredno interakcijo in predlagati izboljšave. Tak napredek se bo še hitreje zgodilo, kot čas napreduje in konkurenca postane ostrejša.

Rezultat bo v celoti prilagodljive aplikacije za pametne telefone, da bi bilo zelo enostavno in priročno za pošiljanje in manipulirati lastnega denarja na kakršenkoli način na medenih tednih. To je velika prihodnost res, in panj pomaga utreti pot.

Sorodne novice


Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

Dragoceni izdelki prinašajo Crypto vsem

Post Altcoin

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Post Altcoin

Enostavna metoda za povečanje varnosti vašega Bitcoins

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno

Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Post Altcoin

Štiri dejstev o Bitcoin denarnicah, ki jih morate poznati

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?